DeadSea ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام در پی شکایتی که من از ادمین sweet داشتم برای fw ای که به من داده بودن،من اسکرین شاتی از صفحه بازی و چت اقلیت رو نشون داده بودم که نحوه حرف زدن ایشون رو ببینید،بعد از این قضیه اخطار اقلیت من پاک شد و شخصی از من به خاطر اینکه از چت اقلیت عکس گذاشتم برای شکایت ، شکایت کرد،من تو مرخصی بودم و fw هم نداشتم اومدم دیدم که با fp80 از اقلیت کیک شدم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 با سلام و درود خدمت شاکی محترم @DeadSea شکایت شما در حال بررسی است... Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2021 با سلام مجدد خدمت شاکی محترم @DeadSea شکایت شما تایید شد. لیدر مربوطه مجازات شدند. برای بازگشت به اقلیت از طریق [Report/] با بنده یا دیگر مسئولین لیدر در ارتباط باشید. +موفق باشید. +بسته شد. 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده