DeadSea ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام فکشن من (TMF) در تاریخ 12/5/21 وار توافقی داشتن،من ساعت 21:00 برای رویداد Boss به فرودگاه LV رفته بودم ولی سر ساعت 21:00 وار شروع شد،من واقعیتش نمی دونستم که وار داریم، تو چت هم حرفی زده نشد،به محض اینکه وار شروع شد من تا خواستم دستور /quit رو بزنم کشته شدم بعد از اون هم تو hq موندم و بیرون نرفتم(کلا 1 بار مردم)،ایشون هم اومدن و گفتن بعد وار fw میگیری، حالا من هم به لیدر هم به خودش چند بار گفتم که حواسم نبود و اشتباه شد ولی انگار نه که انگار اینم جوابش که برای بار آخر توضیح دادم براش • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 6, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 درود اوقات به کام: @DeadSea، شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. با این حال اخطار اقلیت شما پاک خواهد شد. لطفا اطلاعیه های انجمن را روزانه بررسی کنید تا دچار چنین مشکلاتی نشوید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده