imdone ارسال شده در September 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2017 سلام خسته نباشین ایشون به من گفتم ک biz با house taqبدیم من هم قبول کردم اول میگف ادمین نمیخواد بعد ک ادمین ها اف شدن گفت بگو بیاد بعد رفتیم بیز به من گفت 300کا سل بده قبول نکردم هی قیمت میداد تا این که طبق عکس زیر خواست کلا برداری کنه من ک سرم کلا نرفت و همون قیمت بهش سل دادم ولی همچین ادم هایی خیلی هس ک کلا میزارن سر پلیر ها لطفا پیگیری کنین ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imdone ارسال شده در September 5, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 @ali ممنون میشم پیگیری کنین هوسع رو حتی بهم نداد گذاشت رف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در September 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2017 با سلام شکایتتون رو در اینجا مطرح کنید: http://forum.arsacia.ir/forum/75-اعضا/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.