parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 @ALiHeRFei عزیز تو برای خنداندن افراد سم کده و حق کده میگزاری یک بار وسط جلسه فکشن اهنگ گذاشت و /dance خودش fp80 شد اما تلاش کرد مارو بخندونه ممنون از تو نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 من خودم تشکر میکنم از کسانی که میومدن زیر تاپیک های من بهم انرژی میدادن واسه سم هام تنها چیزی که من میخواستم خنده شما بود وگرنه این سم ها وفایی به من نکردن ممنون ازت ❤ اون اهنگه هم @Reject منو fw کرد منم میخواستم برم دیگه گفتم بزار تا یه حماسه ای هم بپا کنم ایشالا یه show با @Sepehr میزارم کمدی بخندید 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 7 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: اون اهنگه هم @Reject منو fw کرد منم میخواستم برم دیگه گفتم بزار تا یه حماسه ای هم بپا کنم من خودم از اونایی بودم که قر تو کمرم فراوون بود نمیدونستم کجا بریزم اونجا /dance زدم نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 2 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: من خودم از اونایی بودم که قر تو کمرم فراوون بود نمیدونستم کجا بریزم اونجا /dance زدم من اسپم هم کردم باید میوت هم میشدم کلا بعد اف پی 80 من چی شد میتینگ چطور بود وضعیتش؟؟؟ @Reyhane غذاب وجدان نگرفتی لنتییییییییباید میتینگ رو میبستی البته الان ریحانه شاید منو FP نکنه اون موقع یه سلامی میکردم باید به ریحانه میگفتم چرا s با کپتال نوشتم وگرنه fw میداد با من خیییلی مشکل داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 12 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: من اسپم هم کردم باید میوت هم میشدم کلا بعد اف پی 80 من چی شد میتینگ چطور بود وضعیتش؟؟؟ @Reyhane غذاب وجدان نگرفتی لنتییییییییباید میتینگ رو میبستی البته الان ریحانه شاید منو FP نکنه اون موقع یه سلامی میکردم باید به ریحانه میگفتم چرا s با کپتال نوشتم وگرنه fw میداد با من خیییلی مشکل داشت نه ولی بعدش گفتن تو f/ گفتن این چه کار مزخرفیه ولی من خوشم اومد اخرش تو /f گفتم "من که خوشم اومد" نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 3 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: نه ولی بعدش گفتن تو f/ گفتن این چه کار مزخرفیه ولی من خوشم اومد اخرش تو /f گفتم "من که خوشم اومد" کی گفت چه کار مزخرفیه یادته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 20 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: @Reyhane غذاب وجدان نگرفتی لنتیییییییی نه وقتی FP80 میکردمت بهترین حس رو داشتم در 21 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: با من خیییلی مشکل داشت نکنه انتظار داشتی باهات مشکلم نداشته باشم 1 نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 41 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: اون اهنگه هم @Reject منو fw کرد منم میخواستم برم دیگه گفتم بزار تا یه حماسه ای هم بپا کنم این دومین تگ کردنت بود که مدرکش گرفته شد و داره این مدرکا جمع میشه تا موقع مناسبش ارسال بشه واسه ناظم و بن بشه اکانتت دوباره از فروم. منو تگ نکن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 53 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: کی گفت چه کار مزخرفیه یادته؟ گان هم میخوای نه؟ @Reyhane زودتر لیدری یه فکشنی رو دست بگیر اولین نفر خودم بر میگردم ارساکیا میام اون فکشن نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 17 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: @Reyhane زودتر لیدری یه فکشنی رو دست بگیر اولین نفر خودم بر میگردم ارساکیا میام اون فکشن ایشالا هروقت از ادمینی دیموتم کردن نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 توجه توجه هرکی باعث شه @Reyhane از ادمینی دیموت شه یه slamvan و 1 میل پول بهش داده میشه نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 5 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: توجه توجه هرکی باعث شه @Reyhane از ادمینی دیموت شه یه slamvan و 1 میل پول بهش داده میشه آقااااا آقاااااا نکن این کارو نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 1 ساعت قبل، Reject گفته است: این دومین تگ کردنت بود که مدرکش گرفته شد و داره این مدرکا جمع میشه تا موقع مناسبش ارسال بشه واسه ناظم و بن بشه اکانتت دوباره از فروم. منو تگ نکن نگاش بکنین خداوکیلی @SFC @Reyhane @Toofan @Alireza @SaLiOne @N0B0DY @EBi @ORTEGA @Mohana @AlBeRT @sadman @Mohana @Shahrooz @MwM @KianRy بزا از فردا لاگین نشم که میاد اسکرین میگیره میگه این 6مین لاگین بوده من گرفتم بدم به علیرضا باور کنید میاد از change نیک فروم منم اسکرین میگیره میگه اومده H بزرگ نوشته در 1 ساعت قبل، Reject گفته است: داداش تو دیگه مرز های freddie رو هم تگ کردی میدونستی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 2 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: ایشالا یه show با @Sepehr میزارم کمدی بخندید صدرصد در 2 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: ایشالا یه show با @Sepehr میزارم کمدی بخندید صدرصد در 2 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: ایشالا یه show با @Sepehr میزارم کمدی بخندید صدرصد نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 11 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: نگاش بکنین خداوکیلی @SFC @Reyhane @Toofan @Alireza @SaLiOne @N0B0DY @EBi @ORTEGA @Mohana @AlBeRT @sadman @Mohana @Shahrooz @MwM @KianRy بزا از فردا لاگین نشم که میاد اسکرین میگیره میگه این 6مین لاگین بوده من گرفتم بدم به علیرضا باور کنید میاد از change نیک فروم منم اسکرین میگیره میگه اومده H بزرگ نوشته داداش تو دیگه مرز های freddie رو هم تگ کردی میدونستی؟ @Sepehr من به این چی بگم؟ باورت میشه یه بار هم به اسم امیر صداش نکردم؟ (این اولین بار هست که دارم صداش میکنم) همیشه بهش میگم این یا اون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 (ویرایش شده) علی کی show میزاری؟ من کع بای دادم ولی برای show تو میام @ALiHeRFei ویرایش شده December 5, 2021 توسط parsa1519 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 2 ساعت قبل، Reyhane گفته است: نه وقتی FP80 میکردمت بهترین حس رو داشتم نکنه انتظار داشتی باهات مشکلم نداشته باشم ولی کارایی هم که من باهات کردم در طول لیدری کسی باهات نکرد در 2 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: علی کی show میزاری؟ من کع بای دادم ولی برای show تو میام والا یه بار درخواست دادیم بن شدم روز قبلش یه موقعی درخواست میدم بعد امتحان نیم سال اول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 3 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: والا یه بار درخواست دادیم بن شدم روز قبلش اصلا اوضاع خودتم به غیر از سم هات خنده داره نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 8 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: اصلا اوضاع خودتم به غیر از سم هات خنده داره دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 2 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: @ALiHeRFei عزیز تو برای خنداندن افراد سم کده و حق کده میگزاری یک بار وسط جلسه فکشن اهنگ گذاشت و /dance خودش fp80 شد اما تلاش کرد مارو بخندونه ممنون از تو این حد از .....لی بی سابقه است چون در ارساکیا @ALiHeRFei @parsa1519 باو ناموسا سر هر چیز الکی تاپیک نزنید اصلا خندار نیستید مگه فروم سیرک که شما دلقک هاشید ؟ بکشید بیرون باو 2 1 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 18 دقیقه قبل، DeanBnjamin گفته است: این حد از .....لی بی سابقه است چون در ارساکیا @ALiHeRFei @parsa1519 باو ناموسا سر هر چیز الکی تاپیک نزنید اصلا خندار نیستید مگه فروم سیرک که شما دلقک هاشید ؟ بکشید بیرون باو کسی گفته شما بیاید تو تاپیک ما نظر بدی؟؟؟ اقا سیرک گزاشتن که هرکی میخواد بیاد شما خوشت نیاد دقیقا چرا میای نظر میدی؟ نه من مجبورت کردم نه کس دیگه ای فروم هم مخصوص تو نیست من بخاطر تو خودم محدود بکنم میتونی نیای لطفا بکشید بیرون پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در ۱ ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: @Sepehr من به این چی بگم؟ باورت میشه یه بار هم به اسم امیر صداش نکردم؟ (این اولین بار هست که دارم صداش میکنم) همیشه بهش میگم این یا اون نخوندم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 2 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: ولی کارایی هم که من باهات کردم در طول لیدری کسی باهات نکرد نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 در 12 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: این حد از .....لی بی سابقه است چون در ارساکیا @ALiHeRFei @parsa1519 باو ناموسا سر هر چیز الکی تاپیک نزنید اصلا خندار نیستید مگه فروم سیرک که شما دلقک هاشید ؟ بکشید بیرون باو تو ... نخور از تاپیک من بکش بیرون نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 در 15 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: این حد از .....لی بی سابقه است چون در ارساکیا @ALiHeRFei @parsa1519 باو ناموسا سر هر چیز الکی تاپیک نزنید اصلا خندار نیستید مگه فروم سیرک که شما دلقک هاشید ؟ بکشید بیرون باو اینا نوب تازه کارا باید یه جوری به زور بگن ما هم اعتبار فروم داریم یا نه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.