CrazieR ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی متوسطه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp60 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان به فکر پیشرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بخاطر @TheCaptainو استعفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه فکشن را بهتر کنم و تجربه جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دسته متوسط همیشه دوست داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 الی 6 بار ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط Salvage نقل قول My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinMovMenT ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یک گانر خوب و خشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 19:00 و 22:00 تا 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مفید و گانر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۶۹ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: انقد بازیم خوبه فک مکنن چیترم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اف پی هشتاد شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حماسه بیافرینم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به من نیاز دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶۹ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOMRAH ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم، خوش اخلاق، کار کن، صبور، با نظم و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲ ظهر الی ۱٠ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه ی زیادی به کار کردن دارم و علاقه ی زیادی هم به ارسا کیا گیم دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام خوش برخورد کاربلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الا ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ الا ۵ بار 1 نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toghi ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی خوب با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 20 sa'at • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و گرفتن رنک دو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام،مشتی،بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه به دسته متوسط و پلیس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و لیدر خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم گانریم بدک نیس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 90 بار ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط Abbas1345 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ_باجنبه_فعال و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۹ الی ۲۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل آمدن به فکشن های دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و فعالیت میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و فعالیت زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۴ بار ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط MaTiin نقل قول Some stories end without saying .goodbye بعضی از داستانا بدون خداحافظی تموم میشه... :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiya8120 ارسال شده در 41 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 41 دقیقه قبل • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: علي • اسم واقعي: 23 • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن دو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.