MarSeL ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ارشا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیدونم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3yn ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من بهترین بازیکن هستم , من با بازیکنان دوست هستم و دوستشون دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9-12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عوض شدن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پرچم بکشم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نکردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 @Mohammadmahdi درخواست شما قبول شد. @Professional درخواست شما قبول شد. @MatriX درخواست شما قبول شد. @MarSeL درخواست شما قبول شد. @Ho3yn درخواست شما قبول شد. الویت بندی بر اساس سطح و سابقه چیت: 1. 2. 3. 4. 5. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 با سلام اقلیت Grove Street Family تکمیل می باشد. در صورت خالی شدن اقلیت در همین تاپیک اطلاع داده می شود نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 با سلام. اقلیت Grove Street Family به عضو فعال نیازمند است. جهت عضویت پست قرار دهید. توجه: تمام پست های قبل از این پست نادیده میشود. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeCay ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همنجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: شوت شدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم می دانم که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من بهترین بازیکن هستم , من با بازیکنان دوست هستم و دوستشون دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9-12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عوض شدن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پرچم بکشم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نکردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 @DeCay درخواست شما قبول شد. @AghAErfaN درخواست شما رد شد شما در اقلیت دیگری هستید. @VenTuRe درخواست شما قبول شد. الویت بندی بر اساس سابقه چیت و سطح: 1. 2. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDanial ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و منظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 شب تا 4 صبح و صبح ساعت 11 تا 4 غروب اینا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن خوبی نبود راستش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نگاه من از اولی که اومدم سرور دوست داشتم بیام اینجا و تا حالا نصیبم نشده ایشالله که بشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم علاقه هست و دوست دارم اینجارو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد 4 تا 8 بار اینا نقل قول Who Am i لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarSeL ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ارشا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیدونم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 @DnylKhwrni درخواست شما رد شد. شما 20 ساعت بازی کرده این ماه را ندارید. @MarSeL درخواست شما رد شد. شما 20 ساعت بازی کرده این ماه را ندارید. @Messy درخواست شما قبول شد. اولیت: 1. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeshcuT ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 @darkbat درخواست شما قبول شد. الویت: 1. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یا اعتماد بنفس با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳یا۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ : ۱۶:۰۰ ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبیه و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بچه های با مرامی توش هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲یا۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IBetis ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من بهترین بازیکن هستم , من با بازیکنان دوست هستم و دوستشون دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9-12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عوض شدن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پرچم بکشم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نکردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taziyane ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حس میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول پیچیدم به بازی از هر کی بگی بریدم حوصله بحث ندارم اما گوش به حرف تو میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 @Rugerدرخواست شما قبول شد. @IBetis درخواست شما رد شد شما 20 ساعت بازی کرده این ماه را ندارید. @Agha درخواست شما رد شد شما 20 ساعت بازی کرده این ماه را ندارید. الویت: 1. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MID ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات من از طریق کنترل پنل:• سن واقعی: ۱۲• اسم واقعی: محمدهادی• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم .شوخ تبع و تو کارم بسیار جدی• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4.• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیدونم• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراجم کردن• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):فکشن قشنگیه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم.• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Holyevil ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حس میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HomeLander ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: کوروش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 @MID درخواست شما رد شد شما 20 ساعت بازی کرده این ماه را ندارید. @Holyevil درخواست شما رد شد شما 20 ساعت بازی کرده این ماه را ندارید. @Patrick درخواست شما قبول شد. الویت: 1. نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک ادمه عجیب غریب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغییر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ انشالا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم بدم هستم ولی کلا خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه دیگه تنوع بیایم وار بدیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.