Shayea ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی خشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): افزایش مهارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با ممبراش دوستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Magn ارسال شده در August 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2019 سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ جذاب در کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دستم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steam ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: مصطفی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مشخص نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در September 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ.درکار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fustino ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دلسوز و سخت کوش و پایه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3تا 6 و 11 تا 2 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تعریفی که ازش شنیدم و پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و دست به تفنگ عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: یزدان • اسم واقعی: 16 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری شوخ هستم و کمی XD noob • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا 5عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس می کنم جای خوبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پولش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد• اسم واقعی: 16• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه و پایبند به قوانین و...• روزانه چقدر بازی می کنید؟ دست کم 1 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اوضاعش خراب بود کیک شدم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دلم میخواد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلیل خاصی نداره• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد، 5 6 بار نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در September 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: میلاد • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بودم تو دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: حامد • اسم واقعی: 15 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بودم تو دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TommyShelby ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: تامی • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاهد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Granit ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: نایس ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی فعال باحوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کارهای تکراری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جذابیت این فکشن برام بالا است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واقعا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6تا8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هیچی تو خالی پر از درد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اصلا معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقا و بکس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BestplayeR ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر شب تا صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون با گنگ حال میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری دوست دارم و گان در HQ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع - جدی-وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم 3> • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده September 18, 2019 توسط Crazy نقل قول Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محراب • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - تا کسی باهام کاری نداشته باشه باهاش کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 8 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 18:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای علاقه به اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه به قوانینش مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 10 تا 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BestplayeR ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر شب تا صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون با گنگ حال میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری دوست دارم و گان در HQ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساکت حرفی ندارم عدای گانر هارو در نمیارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش رفیقمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نوبی بیش نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عطا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت اینا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانر (Gunner) خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار و بیشتر نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: bardia • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اکانت دوستمه قبلا مدیک بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): مهارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 تا 20 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی شوخ هستم درباره کار جدی ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون دوست داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوستدارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در September 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی شوخ هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5یا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:این فکشن رو دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوستدارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eagle ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از اسکین هایی که داره خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 ویرایش شده September 26, 2019 توسط Eagle نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: خشایار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من بهترین بازیکن هستم , من با بازیکنان دوست هستم و دوستشون دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9-12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عوض شدن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پرچم بکشم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نکردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تعریفی ندارم از خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون ک بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه , خاص بودن , هیجان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.