Kalafegi ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .. • توضیحات: بنده در فروم به ایشون گفتم نمیفهمی که یعنی نفهم که توهین هم حساب نمیشه زیرا فروم یک سایت است و فقط مخصوص سرور RPG نیست و این ادمین در سرور RPG منو رو میوت کرده در کل قرض از شکایت اینه که ثابت کنم فروم ربطی به سرور نداره و اگر در فروم فهاشی کردم در فروم مجازات میشوم نه در بازی در حالی که اشون هم در بازی منو مجازات کرد و هم در فروم تقاضای مجازات را دارم تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): به مسول ارسال میگردد. ucp هرکی پرسید {(سلام , چطوری)} جواب یه کلمه {(دکوری)} شاید باورت نشه اما اگه یه وقتی کسی بت ضربه بزنه میشکنمش به احترام سلام علیک قدیمت حالا باز پشت سر ما دری وری بگو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 با سلام و احترام. استفاده بر علیه ادمینها و یا سرور: نقل قول - تمسخر و توهینهای با شدت کم: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - توهینهای با شدت زیاد: 3 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +3 روز محرومیت اضافی خواهد شد. انجام پذیرفتن و مجازات آنها فقط و فقط برای محیط خود بازی و محیط کنترل پنل کاربری و یا انجمن می باشد. ادمینها در صورت لزوم میتوانند با کسب اجازه از مدیران و یا سرپرست از مجازات شدیدتری استفاده نمایند. مدارک به سرپرست ارسال شد. * موفق باشید * 2 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در November 30, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 درود اوقات به کام: @Kalafegi، شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده