Betoche ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 خودم الگویه خودمم نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۶ در 23:45، RaaD گفته است: سلام چنودا (راد) برگشته با یه چالش مفید بعد مدت ها همه ما طبیعتا از زندگی برخیا الگو گرفتیم تو زندگیمون به نظرم از بهترین راه های پیدا کردن یک الگوی درست ، کتابه! بعد از کتاب ، موسیقی و فیلم میتونه خیلی کمک کننده تر باشه حالا بگین ببینم پنج تا از افرادی که توی زندگیتون اونارو الگوی خودتون قرار دادین تا بتونین بهتر زندگی کنین کیا بودن؟! خوش اومدی ، جات خالی بود و ببخشید ک دیر جواب دادم مرسی از این چالش قشنگت 1-قرآن و معصومین 2-امیرشریفی 3-مادرم 4-پدرم 5-مولانای جان 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 johny sins 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 در 44 دقیقه قبل، StoneHeart گفته است: johny sins یه بار اومدیم چالش آموزنده بذاریم در ۱ ساعت قبل، Meliva گفته است: خوش اومدی ، جات خالی بود و ببخشید ک دیر جواب دادم اومدم یه مقدار کار عقب مونده رو انجام بدم تو فروم کامینگ سونه هنوز در در ۱۴۰۰/۹/۷ در 19:10، SepehrKabir گفته است: مهم تر از الگو گرفتن از دیگران عبرت گرفتن از دیگرانه... تا الان منتظر بودم محدودیت لایک تموم شه بیام لایک کنم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 میتواند جالب باشد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در November 30, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 واقعا تاپیک جالبی بود نظرات را خوندم و هر کدوم برام خیلی جالب اومد مسلماً هر شخصی برای خودش الگو هایی داره ولی پیروی ازشون و الهام گیری ازشون درست نیست ولی خب موردی هست که تقریبا هر فرد یه لیست داره لیست من به این شکله (ترتیب بندی مهم نیست): 1- مولوی 2- پابلو اسکوبار 3- نیچه، افلاطون و ارسطو 4- ایلان ماسک 5- شاهین نجفی دعوت می کنم از: @Alireza، @ORTEGA، @EBi، @Anita، @SaLiOne، @WoW، @MivaO، @Radan در در ۱۴۰۰/۹/۷ در 16:04، SajAli گفته است: سعی کنیم توی زندگیمون الگوهایی رو سرلوحه کارمون قرار بدیم که از هر خطایی مبّرا باشن ومن فقط 14 نفر رو میشناسم! نیاز به اسم بردن هست؟؟؟ ستون اونایی که تو میگی تو کتاب و فیلمو این داستانا خوبه در در ۱۴۰۰/۹/۷ در 19:50، RaaD گفته است: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chvrsi ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 بله بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anita ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 تاپیک جالبیه ممنون از @SFC بابت دعوت به این چالش الگوهای زندگی من : 1- فلورانس اسکاول شین 2- روندا(راندا) برن 3- پائولو کوئیلو 4- امیر شریفی 5- مجتبی شکوری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۸ در 08:00، LaStWiZarD گفته است: اها اها تر نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 خود تتلو تتلو تتلو تتلو تتلو همجا تتلو نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 درسته! نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، Kilwa گفته است: خود تتلو تتلو تتلو تتلو تتلو همجا تتلو نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۱ در 23:50، MivaO گفته است: سِپِر خلسه نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۱ در 08:12، Anita گفته است: تاپیک جالبیه ممنون از @SFC بابت دعوت به این چالش الگوهای زندگی من : 1- فلورانس اسکاول شین 2- روندا(راندا) برن 3- پائولو کوئیلو 4- امیر شریفی 5- مجتبی شکوری نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۹ در 14:52، SFC گفته است: واقعا تاپیک جالبی بود نظرات را خوندم و هر کدوم برام خیلی جالب اومد مسلماً هر شخصی برای خودش الگو هایی داره ولی پیروی ازشون و الهام گیری ازشون درست نیست ولی خب موردی هست که تقریبا هر فرد یه لیست داره لیست من به این شکله (ترتیب بندی مهم نیست): 1- مولوی 2- پابلو اسکوبار 3- نیچه، افلاطون و ارسطو 4- ایلان ماسک 5- شاهین نجفی دعوت می کنم از: @Alireza، @ORTEGA، @EBi، @Anita، @SaLiOne، @WoW، @MivaO، @Radan ستون اونایی که تو میگی تو کتاب و فیلمو این داستانا خوبه در در ۱۴۰۰/۹/۸ در 19:33، Betoche گفته است: خودم الگویه خودمم نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۳ در 08:02، Kilwa گفته است: خود تتلو تتلو تتلو تتلو تتلو همجا تتلو این داداشمون من و داداش خودش رو یدورsf برد با تتلو اورد نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۸ در 23:39، StoneHeart گفته است: johny sins نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 khodam khodam khodam khodam khodam نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 در 25 دقیقه قبل، mohhamadhadi گفته است: khodam khodam khodam khodam khodam صحیح 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 عالی نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.