CyberDyne ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 خب اول تگ کنم @RealSlimShady @SFC @ORTEGA @SaLiOne @Alireza @Reyhane @RoseRain @Anita @Mohana @AlBeRT @DeltaBoy @DANGER14 @iAmiiiR @ArshiXo @Sepehr @Olden @Aone @Claude @OmidGH @arshiya @seprooz123 @DeFiNiTiVe @llKhll @404 @Betoche و..... باو خداوکیلی پاشین برید یه سیستم بسازید من هی تگ نکنم 4کیلو موقع تگ کردن عرق کم میکنم از بس فکر میکنم. @Ali @SFC حق اول: بیچاره ترین پلیر ارساکیا من از اینجا قلبم به رحم اومد بخشیدمش(نمد چه کرده ولی نامش سنگین بود) حق دوم: بریم UCP Of XanXan برترین پلیر ارساکیا آقای اصل کار XD ایشون ایا میوت هم شدن؟ اوه اوه اقای اصل کار شد اقای حمال ببینیم Sezar کی بوده XD :|||||||||||| ایشون دیگه رو دست UCP @SFC زده اینم UCP @SFC @SFC اسکار درخشان ترین UCP ارساکیا از Amir به Sezar اهدا میشود XD حق سوم: جنگ @RealSlimShady VS @SFC یه روز به مناسبت انتشار AG:Samp @RealSlimShady و @SFC داشتن با هم بحث میکردن که @RealSlimShady به امیر گفت من سوپروایزر میشم و @SFC هم تهدیدش میکنه و @RealSlimShady یه چیز دیگه میگه و @Ali هم میاد اونجا میگه چخبرتونهههههه و یاداوری یه نکته میکنه و از سر و صدای زیاد @Meli هم تو صحنه میاد و اتفاقی که افتاده حق چهارم: من 2 تا اموزش گذاشتم تو عمومی همین الان برید بگید چقدر عالی توضیح دادی نگفتید هم به Toys اسکینم حق پنجم: پروفایلم خوبه؟ مشخصا ادم نمیره از تو اینترنت پسر ماسک دار پروف بزاره این خودمم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در 20 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: حق اول: بیچاره ترین پلیر ارساکیا ایشون اگه ده دقیقه دیرتر محروم میشد اکانت های مارو هم میدزدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در 4 دقیقه قبل، 404 گفته است: ایشون اگه ده دقیقه دیرتر محروم میشد اکانت های مارو هم میدزدید والا نمد چه کرده ولی هرچی کرده خیلی جرمش سنگین بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 نمیدونم چی بگم نمیدونم چرا این متن را میتونی الان ۱دقیقه از وقتت تلف شد واقعا که چرا هووووفففف نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 گفتی منو اول از همه تگ میکنی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در 12 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: گفتی منو اول از همه تگ میکنی اخی، ای دنیا دیگه جا زندگی نی الان باید چی جواب بدم جدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 =\ نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در 13 دقیقه قبل، West گفته است: =\ !: نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 سرگرم کننده بود نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 11 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: در 11 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: به @CaKe گفته بود RoseRain ام بیا یه اکانت بده بهم 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 44 دقیقه قبل، RoseRain گفته است: به @CaKe گفته بود RoseRain ام بیا یه اکانت بده بهم مث اینکه کلا حواشی زیادی داشته این ادم من خبر ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 10 ساعت قبل، RoseRain گفته است: به @CaKe گفته بود RoseRain ام بیا یه اکانت بده بهم واااااایییییییی 1 نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 (ویرایش شده) در 20 ساعت قبل، RoseRain گفته است: به @CaKe گفته بود RoseRain ام بیا یه اکانت بده بهم وای یادش بخیر روزی که به من زنگ زد ویرایش شده November 28, 2021 توسط DeatShot . نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 30, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۶ در 19:05، AliHerfei گفته است: و از سر و صدای زیاد @Meli هم تو صحنه میاد لعنت بهت نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۶ در 19:26، 404 گفته است: ایشون اگه ده دقیقه دیرتر محروم میشد اکانت های مارو هم میدزدید به مولتی من زنگ زده بود میگفت من خودتم بیا یه اکانت بده بهم 2 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 در ۱ ساعت قبل، Rony گفته است: به مولتی من زنگ زده بود میگفت من خودتم بیا یه اکانت بده بهم شتتتتت(علی تو مگه نمرده بودی علی ) یاد این افتادم نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۶ در 19:05، ALiHeRFei گفته است: حق پنجم: پروفایلم خوبه؟ مشخصا ادم نمیره از تو اینترنت پسر ماسک دار پروف بزاره این خودمم با من نبودی ایشالاه @ALiHeRFei نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در 18 دقیقه قبل، iAbolFazL گفته است: با من نبودی ایشالاه @ALiHeRFei قبلا پروفایلم عکس خودم بود @DeFiNiTiVe هم سلطان لحظه ها سیوش کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 در 6 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: قبلا پروفایلم عکس خودم بود @DeFiNiTiVe هم سلطان لحظه ها سیوش کرده عه بابا اصن Jesus Christ نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 خوبه نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.