iqueen ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت مدیریت ارسکیا عزیز بنده سوال داشتم در مورد cmd جا به جایی رنگ ولی هلپر بلد نبود وجالب تر از همه از بقیه اعضای استف هم پرسیدن و بازم بلد نبودن و اخرشم گفتن همچین cmd وجود نداره و گفت فقط cmd car color وجود داره اخرشم گفتم ولش نمیخواد بگی خودم اخر در سایت پیدا کردم مورد بعدم من نگفتم goto کنه رو من ایا گفتم? و در اخر جواب سوال میشه : • مدارک (فیلم یا عکس): تقاضا دارم در مورد هلپرا سرور یک پیگیری کنید @Ali @Meli @SFC @SaLiOne چون تا حالا بالای 5 بار هلپ دادم و هلپرا سرور سوالات بلد نبودن اگه سوالات بلد نیستن چرا امدن استف ویرایش شده November 24, 2021 توسط iqueen 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 مدارک لازم برای ادمین ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم, شکایت شما تایید شد. به هلپر مربوطه اخطارات لازم داده شد. +بسته شد. 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده