teimoor ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامی پلیر های ایونت و خدا • توضیحات: بی مورد منو کیل کرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت ادمین مربوطه بنده organizer نبودم و هیچ ربطی به من نداره و ایشون هیچگونه مدرکی راجب اینکه من kill شون کردم ندارن و حتی [/Wokill] هم ان نبوده که نشون بده من ایشون رو کیل کردم و در ضمن بگم که ایشون در ایونت بی نظمی میکردن و همش اقدام به مسخره کردن اینونت با کلماتی همچون :« سطح ایونت ـ ارگانیزر نوب ،هلپر های نوب ، من اگه ایونت میزاشتم بهتر از این بود.» که اگر امکان باشه حتما بدلیل بهم ریختن نظم ایونت از ایشون شکایت میکنم با تشکر ویرایش شده November 20, 2021 توسط Ramxx .. 2 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KianRy ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم.شکایت شما رد شد.مدارک شما کافی نیست، در صورت داشتن مدارک بیشتر شکایت خود را در تاپیک دیگری و بر علیه Organizer به ثبت برسانید.* بسته شد * 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده