DangerSquad ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: سلام من نمیدونم رو چه حسابی شکایت منو میاد رد میکنه من مدرک دارم که الکی کیک داد و نباید میداد 2 تا ادمین در باره همین مسله کیک نداد امیر هم میترسه که مجازات کنه یه موقع رفیقش SV بگیره @Ali و @Meli لطفا رسیدگی کنین . شکایت من این بود که NeverDie جازات شه و Amir هم مجازات شه .همین سوال تو مدرک معلوم از Mr.Sadman هم کردم کیک نداد ممنون میشم هر چه سریعتر پاسخ بدین • مدارک (فیلم یا عکس): 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 11, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 با سلام. لطفاً از اینکه ادمین ها چه احساسات و افکار احتمالی دارند در تاپیک شکایت گفتگو نشود و فقط تخلف به همراه مدارک قرار داده شود. همچنین مدارک را در وبسایت های معتبری آپلود کنید که حداقل تا یک سال در وبسایتشان از آنها نگهداری میشود. اگر همچنان شکایت دارید لطفاً تاپیک شکایت جدید باز کنید و نکاتی که به اطلاعتان رساندیم را رعایت فرمایید. مدارک ناقص. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده