AsirAm ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 با سلام این بحث بحث عدالت هست الان این عدالته که یه ادمین نمیتونه وارن های ادمینی ها رو بگه الان ولی بحث وارن میاد ادمین میتونه وارن بده?! این تاپیک رو ببینید من 1 ماه به این فکر کردم که چه حرف وارن داری زدم بحث گفتن وارن های ادمینی که ساده هستن مثل: Sv Server t G @ من میگم که ما چرا نمیتونیم وارن های ادمینی رو بدونیم ولی بحث کیک و وارن میشه ادمین ها میتوانند وارن یا کیک بدن @Mahi @Owner@SFC@sadman@Ali@Meli@RiPMoHammaD@CaKe@RoseRain@Shxyan نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 بحث سیاسی شذ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 صحیح نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 نفهمیدم چیشد ولی عجبببببب... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در ۱ ساعت قبل، llKhll گفته است: با سلام این بحث بحث عدالت هست الان این عدالته که یه ادمین نمیتونه وارن های ادمینی ها رو بگه الان ولی بحث وارن میاد ادمین میتونه وارن بده?! این تاپیک رو ببینید من 1 ماه به این فکر کردم که چه حرف وارن داری زدم بحث گفتن وارن های ادمینی که ساده هستن مثل: Sv Server t G @ من میگم که ما چرا نمیتونیم وارن های ادمینی رو بدونیم ولی بحث کیک و وارن میشه ادمین ها میتوانند وارن یا کیک بدن @Mahi @Owner@SFC@sadman@Ali@Meli@RiPMoHammaD@CaKe@RoseRain@Shxyan نمیشه که به همه بگیم وارنا رو درست نیست کلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در ۱ ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: بحث سیاسی شذ بحث فرهنگیه سیییاسیش نکن در 2 ساعت قبل، llKhll گفته است: الان این عدالته که یه ادمین نمیتونه وارن های ادمینی ها رو بگه الان ولی بحث وارن میاد ادمین میتونه وارن بده? بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 24 دقیقه قبل، 404 گفته است: بحث فرهنگیه سیییاسیش نکن بله بحث س یاسی بود الان سوسیسی شد نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 9 ساعت قبل، llKhll گفته است: من میگم که ما چرا نمیتونیم وارن های ادمینی رو بدونیم ولی بحث کیک و وارن میشه ادمین ها میتوانند وارن یا کیک بدن درود, ممنون از تگ منطقیه, اکثریت وارن هارو نمیدونن و تو چت مینویسن( به جز اون دسته که نمکدونن و میریزن) و بنده خداها الکی الکی مجازات میشن و آخرش هم نمیدونن اصلا دلیل اینکار چی بوده میرن شکایت میکنن, شکایت رد میشه زیرش هم مینویسن: از شکایت بیهوده پرهیز کنید وگرنه برخورد میشه و...... بنده خدا از سرور زده میشه با خودش میگه قانون نداره که الان بحث اینه: واقعا چرا؟ 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در 8 ساعت قبل، llKhll گفته است: شما رو مجبور کردن بیاین تاپیک من نظر بدین؟ یا تفتگ گذاشتن سرتون؟ رعایت آرامش، شرط سلامت روح و روان است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 به ادمین ها هم کلمات وارن ئارو نمیگن, خودشون باید پیدا کنن نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 کلمات وارن دار برای ادمین ها خیلی زیاده که هرچقدر بدونید بازم هست کلماتی که وارن دار باشند و هرکدوم هم دلیل دارن، برای همین به ادمینی بگن که بخواد این کلماتو یاد بگیر واقعا ادمینی رو ول میکنه چون خود وارن ها و دستورات زیاد هستن و بخوای کلمات وارن دار هم بلد باشی دیگه غوغا هستش ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 صحیح نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در 11 ساعت قبل، llKhll گفته است: شما رو مجبور کردن بیاین تاپیک من نظر بدین؟ یا تفتگ گذاشتن سرتون؟ نظر دادم عضو حرفه ای شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در November 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در 7 ساعت قبل، RoseRain گفته است: درود, ممنون از تگ منطقیه, اکثریت وارن هارو نمیدونن و تو چت مینویسن( به جز اون دسته که نمکدونن و میریزن) و بنده خداها الکی الکی مجازات میشن و آخرش هم نمیدونن اصلا دلیل اینکار چی بوده میرن شکایت میکنن, شکایت رد میشه زیرش هم مینویسن: از شکایت بیهوده پرهیز کنید وگرنه برخورد میشه و...... بنده خدا از سرور زده میشه با خودش میگه قانون نداره که الان بحث اینه: واقعا چرا؟ علی در این مورد فکر نکرده بنظر من کلا وارن ها مشکل شده در 7 ساعت قبل، RoseRain گفته است: کرم دست و صورت ضد آفتاب میریزن نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 بنظرم بهتره که ندونیم مثلا اگه طرف میخواد بیاد تبلیغ سرورشو بکنه و بدونه چه کلماتی وارن دار هستن اونا رو نمیگه و یه چیزی میگه که وارن دار نباشه اوکی؟ نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 مرگ بر اصل ولایت نه نه نه مرگ بر ضد ولایت فقیه نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.