Olden ارسال شده در November 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2021 (ویرایش شده) ویرایش شده November 18, 2021 توسط Olden نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2021 ببخشید میشه داستان زیباتونو با ذکر منبع کپی کنم؟ 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در November 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۵ در 13:27، Aliherfei گفته است: ها 100 گیگ 250 دابش من ۳۰۰ گیگ میخرم ۱۵۰ کجا این قیمت میخری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2021 نخوندم=/ نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2021 در 3 ساعت قبل، 404 گفته است: دابش من ۳۰۰ گیگ میخرم ۱۵۰ کجا این قیمت میخری والا بگم تبلیغ میشه ولی با فیبر نوری کار میکنه سرعتش خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 فیلم هندی... نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealSina ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 زیباست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmb47 ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 پیچیده شد یکم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmb47 ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 پیچیده بود یکم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 یکی از سوالایی که دارم اینه که چرا این تاپیک بیشتر از سم کده هام پاسخ داشته؟ @Sepehr این بد نیست وقیحانه اس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در ۱ ساعت قبل، Aliherfei گفته است: یکی از سوالایی که دارم اینه که چرا این تاپیک بیشتر از سم کده هام پاسخ داشته؟ @Sepehr این بد نیست وقیحانه اس ادم خیلی حرفا توی گلوش گیر کرده البته اینکه ۹۰درصد پیام هارو هم منو تو دادیم بی تاثیر نیست نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 در 8 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: ادم خیلی حرفا توی گلوش گیر کرده البته اینکه ۹۰درصد پیام هارو هم منو تو دادیم بی تاثیر نیست دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۶ در 20:24، Sepehr گفته است: ادم خیلی حرفا توی گلوش گیر کرده البته اینکه ۹۰درصد پیام هارو هم منو تو دادیم بی تاثیر نیست نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۲۷ در 13:46، Shxyan گفته است: ببخشید میشه داستان زیباتونو با ذکر منبع کپی کنم؟ تو مجله روز های زندگی قسمت فرج بعد از شدت بزارید اشک خیلی ها در میاد ناموسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 #چرت_پرت نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 11 ساعت قبل، West گفته است: #چرت_پرت #خوندم 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در 18:07، Aliherfei گفته است: من امروز رفتم یه 250 تومن نت بخرم خلاصه رفتیم یه نت یه ساعته همراه اول گرفتیم دیگه تا دقیقه 40 رفتیم سراغ نت خریدن، خلاصه وسط خریدن اینترنت همراه اول زمانش تموم کرد! پول کم شد چیزی نیومد. یه نت یه ساعته دیگه خریدم دیدم جدی نیومده تو پنل زنگ زدم پشتیبانی گفت تا یک ساعت دیگه واریز میشه. منم گوشیم 50 دقیقه کنارم بود بعدش دیگه یکی کار داشت برداشت و رفت. زنگ خود پشتیبانی اینترنتی زدم گفت برو نمایندگی درست میکنه صداش خیلی بد میومد رفتم نمایندگی گفته که نه باو همچین حرفی نزده گفته بیا حضوری برات وصل کنم منم گفتم خوب پولم کجا بود ، گفت 72 ساعت صبر باید کنی. دیگه بعد 3 ساعت برگشتم خونه یادم رفته بود کلید بردارم کسی هم خونه نبود یه یک ساعت رفتم خونه رفیقم و اینا تا خانواده برگردن. وقتی اومدن من گوشیو چک کردم دقیقا همون 50 دقیقه که صبر کرده بودم 10 دقیقه دیگش پول واریز شده بوده فقط گوشی کنارم نبود ببینم اینو، بعد دیگه جرعت نکردم نت یک ساعته بگیرم و نت بخرم رفتم به پشتیبانی بگم رفته بود نماز بخونه بعد کلی وقتکه برگشت دیگه درست کرد. بعدش قسمت چهارم سم کده براتون اپلود کردم خواستم بگم یکی هست بد تر از شما هم زجر کشیده باو دمتون گرم من فقیرم 15 گیگ میگیرم ماهانه 50 تومن نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 @FBI فدات بشه نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در 6 دقیقه قبل، OverGrown گفته است: @FBI فدات بشه چرا من ؟ نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در 29 دقیقه قبل، FBI گفته است: چرا من ؟ دم دست تر بودی. 1 نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در 4 دقیقه قبل، OverGrown گفته است: دم دست تر بودی. مرسی واقعا نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در 13 دقیقه قبل، FBI گفته است: مرسی واقعا خواهش میکنم نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در January 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2022 هییی نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در January 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2022 (ویرایش شده) شانس نداری و اینکه نت همراه نخر شاتل بگیر قیمتش نصفه با ۲۵۰ تومن ۵۰۰ گیگ میتونی بگیری @Aliherfei ویرایش شده January 17, 2022 توسط ReGoX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.