Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 (ویرایش شده) سلام دوستان بازم یه سم جدید اوردم (قول میدم اخرین سمه هفته باشه) 13ابان روز دانش اموز بروبچه های ارساکیا به برنامه خاله شادونه دعوت میشن توی این اردوی زیبا @Ali @Meli @SFC @AlBeRT @SaLiOne @EBi @arshiya @Sepehr @xHosein @ORTEGA @Mahi و @Refigh حضور دارند https://uupload.ir/view/xiaoying_video_1636557410638_hd_ea7d.mp4/ همچنین اگه از ویدیو خوشت اومد لایک کن https://uupload.ir/view/img_20211110_190034_436_1w1r.mp4/ (این یه شوخیه امیدوارم ناراحت نشید) @Alireza یادم رفت بزارمت ویرایش شده November 10, 2021 توسط Sepehr 6 2 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣴⣶⣶⣶⣶⣶⣤⡄⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣾⣿⣿⣿⠉⠉⠉⠉⠉⠙⢢⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢘⡉⢻⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢐⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠳⡦⣸⣷⣄⡀⢀⣀⡀⠀⠀⠀⡂⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡊⣿⣿⣿⣿⣯⡩⣉⠹⢷⢦⠁⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⠀⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣶⡞⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡌⠀⠀⢀⠉⠻⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀ ⠀⣀⠠⠤⠐⠚⠱⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠉⣻⠛⠋⠀⠀⠀⠀ ⡇⠀⠀⡊⠠⠐⠁⠀⠀⠀⠀⢰⠀⢀⠆⠿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⡗⠒⠒⠀⠀⠀⠠⠤⢤⡀⠀⢸⠀⠘⠀⠀⢌⠑⢢⠀⠀⠀ ⡇⠠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⢺⠀⠐⠀⠀⠂⠀⠀⠉⠒⠢⣄ ⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠂⢰⠤⠀⠀⢦⠁⠀⠀⢂⠀⠀⠐⠄⠀⠠⠈⠉⠑⠦⡀ ⡇⠀⡀⢀⠐⡀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠐⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠄⠀⠀⠘ ⠀⠀⠀ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 =| نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 این چه سمی بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 8 دقیقه قبل، xHosein گفته است: این چه سمی بود؟ در 39 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣴⣶⣶⣶⣶⣶⣤⡄⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣾⣿⣿⣿⠉⠉⠉⠉⠉⠙⢢⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢘⡉⢻⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢐⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠳⡦⣸⣷⣄⡀⢀⣀⡀⠀⠀⠀⡂⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡊⣿⣿⣿⣿⣯⡩⣉⠹⢷⢦⠁⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⠀⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣶⡞⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡌⠀⠀⢀⠉⠻⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀ ⠀⣀⠠⠤⠐⠚⠱⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠉⣻⠛⠋⠀⠀⠀⠀ ⡇⠀⠀⡊⠠⠐⠁⠀⠀⠀⠀⢰⠀⢀⠆⠿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⡗⠒⠒⠀⠀⠀⠠⠤⢤⡀⠀⢸⠀⠘⠀⠀⢌⠑⢢⠀⠀⠀ ⡇⠠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⢺⠀⠐⠀⠀⠂⠀⠀⠉⠒⠢⣄ ⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠂⢰⠤⠀⠀⢦⠁⠀⠀⢂⠀⠀⠐⠄⠀⠠⠈⠉⠑⠦⡀ ⡇⠀⡀⢀⠐⡀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠐⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠄⠀⠀⠘ ⠀⠀⠀ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 دیده بودم من ناراحت نمیشم /Service Mahi میزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 4 دقیقه قبل، Mahi گفته است: دیده بودم من ناراحت نمیشم /Service Mahi میزنم چون مطمعن بودم ناراحت نمیشی گذاشتمت اون نقش نظر لطفته❤ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 1 ساعت قبل، xHosein گفته است: این چه سمی بود؟ چرا با همه مصاحبه کرد منو ادم حساب هم نکرت نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 4 دقیقه قبل، ArshiXo گفته است: چرا با همه مصاحبه کرد منو ادم حساب هم نکرت میترسیدن ازت نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 1 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: میترسیدن ازت هیییی اینا عواقب گنگ بالاس نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 25 دقیقه قبل، Mahi گفته است: دیده بودم من ناراحت نمیشم /Service Mahi میزنم ماشین لباسشویی خودت روشن میکنی ؟؟؟ با چه حقی نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 اگه این پست بشه ۵ صفحه واسه همه ۵ میل میریزم نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 9 دقیقه قبل، Pedar گفته است: اگه این پست بشه ۵ صفحه واسه همه ۵ میل میریزم یا خدااااا در 12 دقیقه قبل، StoneHeart گفته است: ماشین لباسشویی خودت روشن میکنی ؟؟؟ با چه حقی الو، فربود خودتی؟ دیروز کسی زنگزده بت گفته ماشین لباس شویی روشن کن تو گفتی چرا؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 2 ساعت قبل، Sepehr گفته است: سلام دوستان بازم یه سم جدید اوردم (قول میدم اخرین سمه هفته باشه) 13ابان روز دانش اموز بروبچه های ارساکیا به برنامه خاله شادونه دعوت میشن توی این اردوی زیبا @Ali @Meli @SFC @AlBeRT @SaLiOne @EBi @arshiya @Sepehr @xHosein @ORTEGA @Mahi و @Refigh حضور دارند https://uupload.ir/view/xiaoying_video_1636557410638_hd_ea7d.mp4/ همچنین اگه از ویدیو خوشت اومد لایک کن https://uupload.ir/view/img_20211110_190034_436_1w1r.mp4/ (این یه شوخیه امیدوارم ناراحت نشید) @Alireza یادم رفت بزارمت نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 4 دقیقه قبل، EBi گفته است: توی تصورات من تو همیشه یه خرس زرد بودینمیدونم چرا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 xSehepr خودتی؟! نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 1 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 Sammmmm 1 نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 عالی بود نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 خیلی خوب بود حلالت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 12 ساعت قبل، Mahi گفته است: دیده بودم من ناراحت نمیشم /Service Mahi میزنم مثلا میرم دشتشولی خودم میشولم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KianRy ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 @Mahi ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟ نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، KianRy گفته است: @Mahi ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟ در 3 ساعت قبل، llKhll گفته است: مثلا میرم دشتشولی خودم میشولم SALAM @llKhll @KianRy مقدار ۲ عدد فحش به فروش میرسد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 مطالب طنز زیاد شده چه خبرتونه نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 ممنونم از همه کسایی که نطراتشونو گفتن شنبه با اسید برمیگردم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.