CyberDyne ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 دقت کردین تازگیا @Sepehr هر سوراخ سمبه ای تو فروم میبینه یه نقطه ای چیزی میفرسته دلیلش چی میتونه باشه نظرتو کامنت کن لایک هم یادت نره اگر لایک این پست 15 تا بشه قرعه کشی 100k میزارم 4 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 7 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: دقت کردین تازگیا @Sepehr هر سوراخ سمبه ای تو فروم میبینه یه نقطه ای چیزی میفرسته دلیلش چی میتونه باشه نظرتو کامنت کن لایک هم یادت نره اگر لایک این پست 15 تا بشه قرعه کشی 100k میزارم ۱.معروف شدن در فروم ۲. دلیل این احترام زیاد که تازگی میزاره هم اینه که مورد تایید تیم استف بشه ۳. بالا بردن تعداد پست های فروم خود نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 سلطان فروم چیه؟! من دیروز پست گذاشتم تا به 500تا برسه بتونم درجه رو عوض کنم, همین... در 2 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: ۱.معروف شدن در فروم ۲. دلیل این احترام زیاد که تازگی میزاره هم اینه که مورد تایید تیم استف بشه ۳. بالا بردن تعداد پست های فروم خود راستشو بخوای اصلا استف به این چیزا اهمیت نمیده, من دیشب دیدم همین اقا میکس بمب از سیاوش قمیشی و چند نفر دیگه درست کرده, منم گفتم تجربه خوبی میشه امتحان کنم. نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 4 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: سلطان فروم چیه؟! من دیروز پست گذاشتم تا به 500تا برسه بتونم درجه رو عوض کنم, همین... راستشو بخوای اصلا استف به این چیزا اهمیت نمیده, من دیشب دیدم همین اقا میکس بمب از سیاوش قمیشی و چند نفر دیگه درست کرده, منم گفتم تجربه خوبی میشه امتحان کنم. ما که میدونیم نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 18 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: دقت کردین تازگیا @Sepehr هر سوراخ سمبه ای تو فروم میبینه یه نقطه ای چیزی میفرسته دلیلش چی میتونه باشه نظرتو کامنت کن لایک هم یادت نره اگر لایک این پست 15 تا بشه قرعه کشی 100k میزارم خیلی زشته میاین اینجوری راجب ادم صحبت میکنین علی جان شما قبلا هم 2پست راجب من زده بودی و مسخره میکردی ولی تو بازی میومدی بهم میگفتی: ناراحت که نشدی؟؟ منم بهت گفتم نه, من جنبم بالاس شاید این پستی که تو میدی 10نفر از دوستام ببینن, زشته نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 2 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: خیلی زشته میاین اینجوری راجب ادم صحبت میکنین علی جان شما قبلا هم 2پست راجب من زده بودی و مسخره میکردی ولی تو بازی میومدی بهم میگفتی: ناراحت که نشدی؟؟ منم بهت گفتم نه, من جنبم بالاس شاید این پستی که تو میدی 10نفر از دوستام ببینن, زشته داداش من بخدا قصدم مسخره نبود اگر ناراحت شدی تا بردارم اگر ناراحت شدی شرمندتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 2 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: داداش من بخدا قصدم مسخره نبود اگر ناراحت شدی تا بردارم اگر ناراحت شدی شرمندتم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 38 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: دقت کردین تازگیا @Sepehr هر سوراخ سمبه ای تو فروم میبینه یه نقطه ای چیزی میفرسته دلیلش چی میتونه باشه نظرتو کامنت کن لایک هم یادت نره اگر لایک این پست 15 تا بشه قرعه کشی 100k میزارم خوشحالینا نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 9 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: خوشحالینا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 19:23، DeltaBoy گفته است: ۲. دلیل این احترام زیاد که تازگی میزاره هم اینه که مورد تایید تیم استف بشه کسی که رد صلاحیت شد از نظر انظباط دیگه تایید نمیشه یا باید سرپرست لیدر ها دیموت شن یا سوپروایز عوض شه تا بشه که تایید صلاحیت استف شید @SFC @Alireza به خودت بگیر آقا با خودت بودم 1 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 19:16، Aliherfei گفته است: دقت کردین تازگیا @Sepehr هر سوراخ سمبه ای تو فروم میبینه یه نقطه ای چیزی میفرسته دلیلش چی میتونه باشه نظرتو کامنت کن لایک هم یادت نره اگر لایک این پست 15 تا بشه قرعه کشی 100k میزارم صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 19:16، Aliherfei گفته است: دقت کردین تازگیا @Sepehr هر سوراخ سمبه ای تو فروم میبینه یه نقطه ای چیزی میفرسته دلیلش چی میتونه باشه نظرتو کامنت کن لایک هم یادت نره اگر لایک این پست 15 تا بشه قرعه کشی 100k میزارم میتواند جالب باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 25 دقیقه قبل، DeanBnjamin گفته است: کسی که رد صلاحیت شد از نظر انظباط دیگه تایید نمیشه یا باید سرپرست لیدر ها دیموت شن یا سوپروایز عوض شه تا بشه که تایید صلاحیت استف شید @SFC @Alireza به خودت بگیر آقا با خودت بودم ربطی به اونا نداره نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 سلطان خوابه نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 13 دقیقه قبل، Sami گفته است: سلطان خوابه تو که بیداری نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 39 دقیقه قبل، Sami گفته است: سلطان خوابه سلطان کیه؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 در 6 ساعت قبل، DeltaBoy گفته است: تو که بیداری سلطان مگه میخوابه؟ در 5 ساعت قبل، Sepehr گفته است: سلطان کیه؟ نمیدونممممم 1 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 در 3 ساعت قبل، Sami گفته است: سلطان مگه میخوابه؟ سلطان اذیت نکنین بزارین بخوابه نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 سلطان شده عضو VIP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 در 1 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: سلطان شده عضو VIP الکی الکی میگی سلطان یهو جدی میشه من سلطان هیچجا نیستم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 (ویرایش شده) در 25 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: الکی الکی میگی سلطان یهو جدی میشه من سلطان هیچجا نیستم چرا شکست نفسی میکنی ستون من یکی قبولت دارم، هرکی با تو مشکل داره خودش میدونه حالا بعضی وقتا شوخی میکنم قصد مسخره ندارم ویرایش شده November 12, 2021 توسط Aliherfei نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2021 سلطانننننننننننننن نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۲ در 09:32، Betoche گفته است: سلطانننننننننننننن نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.