CyberDyne ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 اساتید من یه فکری داشتم میخوام ببینم اگر خوشتون میاد اجرا کنم حقیقتا بعد از پخش سریال بازی مرکب که نت فلیکس ساخت خیلی هاتون منتظر این بودید یکی یه همچین کاری تو یه ایونتی بکنه و خب کسی نکرد! ولی بنده با افتخار 10 ماه سابقه ایونت گزاشتن و 7 بار بن شدن رو ایونت این مسوولیت سنگین رو میخوام برم عهده بگیرم اگر بخواید! ایونت اینطوری هست که باید ظرفیت 4 هلپر باشن، یه اتوبان تو SF هست که خط داره و میشه همچین کاری کرد، من ار پی جی دستمه و هلپر ها اسنایپر و زمانی که ار پی جی شلیک میشه شما حرکت میکنید و وقتی دوباره شلیک میشه شما می ایستید، اگر حرکت کنید توسط هلپر ها اسنایپ خواهید شد. و این روند تا 3 بازیکن اخر ادامه داره. نظرتون چیه اگر دوست داشتید اجرا میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 9 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: اساتید من یه فکری داشتم میخوام ببینم اگر خوشتون میاد اجرا کنم حقیقتا بعد از پخش سریال بازی مرکب که نت فلیکس ساخت خیلی هاتون منتظر این بودید یکی یه همچین کاری تو یه ایونتی بکنه و خب کسی نکرد! ولی بنده با افتخار 10 ماه سابقه ایونت گزاشتن و 7 بار بن شدن رو ایونت این مسوولیت سنگین رو میخوام برم عهده بگیرم اگر بخواید! ایونت اینطوری هست که باید ظرفیت 4 هلپر باشن، یه اتوبان تو SF هست که خط داره و میشه همچین کاری کرد، من ار پی جی دستمه و هلپر ها اسنایپر و زمانی که ار پی جی شلیک میشه شما حرکت میکنید و وقتی دوباره شلیک میشه شما می ایستید، اگر حرکت کنید توسط هلپر ها اسنایپ خواهید شد. و این روند تا 3 بازیکن اخر ادامه داره. نظرتون چیه اگر دوست داشتید اجرا میکنم نظر خوبیه ولی عملی کردنش سخته نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 21 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: نظر خوبیه ولی عملی کردنش سخته عملی کردنش بزار عهده من، با سابقه 8 تا ایونت LCS تنهایی پشت سر هم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 اره حتما بزار نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2021 بعد از پخش قسمت 6 بازی مرکب این فکر به ذهنم امد و میخواستم بزارم اما دیگه هالوین شد و انجام ندادم اتفاقا یه فکرایی تو ذهنمه که بهتر از فکرته نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 ? نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 خیلی مشتی میشه حتما اعلام کن خواسی بزاری نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 21:35، ALiHeRFei گفته است: اساتید من یه فکری داشتم میخوام ببینم اگر خوشتون میاد اجرا کنم حقیقتا بعد از پخش سریال بازی مرکب که نت فلیکس ساخت خیلی هاتون منتظر این بودید یکی یه همچین کاری تو یه ایونتی بکنه و خب کسی نکرد! ولی بنده با افتخار 10 ماه سابقه ایونت گزاشتن و 7 بار بن شدن رو ایونت این مسوولیت سنگین رو میخوام برم عهده بگیرم اگر بخواید! ایونت اینطوری هست که باید ظرفیت 4 هلپر باشن، یه اتوبان تو SF هست که خط داره و میشه همچین کاری کرد، من ار پی جی دستمه و هلپر ها اسنایپر و زمانی که ار پی جی شلیک میشه شما حرکت میکنید و وقتی دوباره شلیک میشه شما می ایستید، اگر حرکت کنید توسط هلپر ها اسنایپ خواهید شد. و این روند تا 3 بازیکن اخر ادامه داره. نظرتون چیه اگر دوست داشتید اجرا میکنم بیا پایین در در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 22:06، ALiHeRFei گفته است: عملی کردنش بزار عهده من، با سابقه 8 تا ایونت LCS تنهایی پشت سر هم واس خودت اسم نزار تو یک علی حرفه ای هستی تموم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 22:06، ALiHeRFei گفته است: عملی کردنش بزار عهده من، با سابقه 8 تا ایونت LCS تنهایی پشت سر هم 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 21:35، ALiHeRFei گفته است: اساتید من یه فکری داشتم میخوام ببینم اگر خوشتون میاد اجرا کنم حقیقتا بعد از پخش سریال بازی مرکب که نت فلیکس ساخت خیلی هاتون منتظر این بودید یکی یه همچین کاری تو یه ایونتی بکنه و خب کسی نکرد! ولی بنده با افتخار 10 ماه سابقه ایونت گزاشتن و 7 بار بن شدن رو ایونت این مسوولیت سنگین رو میخوام برم عهده بگیرم اگر بخواید! ایونت اینطوری هست که باید ظرفیت 4 هلپر باشن، یه اتوبان تو SF هست که خط داره و میشه همچین کاری کرد، من ار پی جی دستمه و هلپر ها اسنایپر و زمانی که ار پی جی شلیک میشه شما حرکت میکنید و وقتی دوباره شلیک میشه شما می ایستید، اگر حرکت کنید توسط هلپر ها اسنایپ خواهید شد. و این روند تا 3 بازیکن اخر ادامه داره. نظرتون چیه اگر دوست داشتید اجرا میکنم Awlie نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 عالی نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.