LordMeysam ارسال شده در November 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تایم ایونت بالا رفته بود بعد من مونده بودم جایزه رو نمیداد بهم و داشت با هلپرا ایونت دوعل میداد تا تایم ایونت شد 1 ساعت. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2021 با سلام خدمت ادمین مسئول شکایت های مربوط به اعضا ایشون اخرین نفر نبودن بلکه یک نفر دیگه مونده بود که داشتم با ان شخص Duel میدادم که event به پایان رسید و در ضمن راجب Duel با هلپر ها بگم که دو هلپر من با خودشون duel میدادن و بنده با شرکت کننده Duel میدادم در صورت نیاز هم تمامی مدارک به ادمین مربوطه یا هر ادمینی که درخواست مدارک کند میفرستم 1 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 @LordMeysam با سلام و احترام شکایت شما در حال بررسی هست.... @Ramxx برگذار کننده مسابقات که شما باشید 24 ساعت مهلت برای ارائه مدرک ایونت را دارا هستید بعد از این فرصت اگر مدرک ارائه نشود با شما طبق قوانین مکتوب برخورد خواهد شد. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده