Techno ارسال شده در November 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: هلپر های ایونت وصت زمین رو اتیش زدن و موقعه دوئل من رفتم تو اتیش و جانم کم شد و مردم اما فردی که باهاش دوئل دادم رو زدم در فیلم ایونت هم کاملا معلومه بی دلیل اچ پی من کم میشد • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین ایونت @NikoBabyارسال شد ویرایش شده November 5, 2021 توسط DeltaBoy IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DangerSquad ارسال شده در November 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2021 سلام خدمت شاکی محترم. تا جایی که من میدونم بالا پله ها اتیش گرفته بود و اینکه شما پایین وسط دوئل میدادید اگر باز مدرکی دارید که ثابت میکند شما بخاطر اتیش گرفتم مردید به پیوی فروم بنده ارسال کنید تا ببینیم و من هم فیلم و ارائه بدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @DeltaBoy لطف کنید مدارک رو در تاپیک ارائه بدید. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 23 دقیقه قبل، Alireza گفته است: با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @DeltaBoy لطف کنید مدارک رو در تاپیک ارائه بدید. شکایت پس میگیرم IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در 2 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: شکایت پس میگیرم * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده