mrmilaad ارسال شده در August 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون من کیک کردن میگن مننجر در جریان هستن به مننجر میگم میگه 1بار بهت گفتم مدرک بده ندادی میشه سرپیچی از رنک بالا تر حالا این به منم نگفته به برادرم گفته من اشتباه کیک کرده پاسخ گو هم نیست اگر توظیحی دارید بدید یا اگر مثل همیشه شکایت میشه و هیچ دفاعی نمیدید و شکایت رو شکایت تلمبار میشه که هیچی خواهشا مدرک رو قرار بدید (میدونیم برای موسس ارسال میشه ) تا بدونیم اصلا مدرکی وجود داره یا نه • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/faction/LegionKilleR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TwilighT ارسال شده در August 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2017 با سلام لیدر مربوطه 24 ساعت زمان برای پاسخگویی به شکایت را داراست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. ( بنا به هماهنگی بنده شما از اقلیت اخراج شدید. به دلیل عدم ارائه فیلم ) بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده