این ارسال پرطرفدار است. HaSaNFury ارسال شده در November 2, 2021 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات : بسم الله الرحمن الرحیم سلام من شکایت دارم اقای علی چرا من رو الکی محروم میکنین از سرور برنامه لانچرم هم بن دادین موقعی ک دیگه میخام بازی کنمم راحتم نمیزارین چرا زدی اکنتمو بن دادی درخواست انبنیش دارم شما صاحب سروری قبول ولی نباید کسی رو موقع که داره بازی میکنه بن بدی من با اکنت JeNBoy کوچکترین کاری نکردم ب قران ب حضرت عباس انبن کن من را چطور وجدانت قبول میکونه منو بن کنی در صورتیکه من اون لحضه اصلا کاری نکردم ببین اقای اساسین اگ بگی من کاری کردم اون مال گذشته هاست دگه و بقول معروف میگن گذشته ها گذشته و من اونکاراو دیگه تکرار نکردم میدونید پس در این صورت اکانتم و برنامه لانچرمو انبن گن تا این قضیه ب خوشی و با اشتی تموم بشه بخدا من دیگه اونکارارو تکرار نکردم توبه کردم دیگه پس لطفا انبنم کن با تشکر 22 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 3, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2021 با سلام. متأسفانه شما دیگر حق بازی کردن در آرساکیا گیم را ندارید. صدمه ای که شما به بازیکنان وارد کردید به اندازه ای هست که ما چند شبانه روز باید تحقیقات انجام دهیم تا اموال دزدیده شده توسط شما را برگردانیم. طبق قوانین عمومی: در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: با اموال: کلاهبرداری و یا تلاش برای کلاهبرداری از بازیکنان به وسیله اموال موجود ممنوع می باشد (مجازات: 14 روز محرومیت) مجازات تکرار آن برای بار دوم 30 روز محرومیت و برای بار سوم محرومیت دائم می باشد. در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: ط. استثناها ما این حق را برای خود محفوظ نگه میداریم که در مواقع خاص از مجازات کمتر یا بیشتر و یا متفاوت استفاده نماییم. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده