One ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: مدارک فحاشی اکانتم میخام که در جمع +5فحاشی شدت بالا کرده باشم تنها کاری که من کردم بالا بودن نویز بوده که هیچ قانونی نیست که بالا بودن نویز 500مین میوت داره و من رسپکت هام10/11 بوده و نباید پرمنت بن میشده • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده November 1, 2021 توسط One لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 1, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 درود. متأسفانه مدارک به بازیکنان ارائه نمی شود. در صورتی که این Mute اشتباه صورت گرفته بررسی خواهد شد. @SFC لطفاً توضیحات لازم را ارسال فرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در November 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 درود اوقات به کام: حساب کاربری شما با بازیکن Mehrab به اشتراک گذاشته شده بود و فحاشی، بحث و جدل با این حساب کاربری نیز انجام شده است. مدارک به موسس مجموعه ارسال شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 2, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 با سلام. اظهارات @SFC صحت دارد و با سیستم بازیکن محروم شده "Mehrab" وارد اکانت شما شده است. (Lenovo V110-15ISK) شکایت شما رد شد. در صورتی که شکایت در این مورد ادامه پیدا کند دیگر رسیدگی نمی شود و شکایت به صورت اتوماتیک رد خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده