Universe ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 (ویرایش شده) _____این میکس توسط Universe ساخته شده است____ 2Pac & Biggie - San andreas (Mix By Universe)(GTA SA Beat) https://uupload.ir/view/universe-mix_5570.mp3/ مراحل ساخت : ابتدا وُکال توپاک و بیگی را از روی موزیک های اصلی شان برداشتم. وُکال توپاک و بیگی را روی بیت GTA SA گذاشتم (شماره Tempo را با استفاده از گزینه کلیک کردن در استودیوی FL پیدا کردم) چند تا ویس از خودم را به میکس اضافه کردم ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ اگر میکس های قبلی را ندیدید ، میتوانید از لینک زیر استفاده کنید (لینک میکس های قبلی هم در لینک زیر هست) : Click Here با لایک کردن و کامنت گذاشتن زیر این پست ، به من خیلی انرژی می دهید. می توانید دوستان خود را هم تگ کنید. @TheScofield | @Arbabghaem | @RiPMoHammaD | @JameSon | @Radan | @Owner | @MILADemon | @SlimShady | @ziggler | @AliBozorG @End و ... ویرایش شده October 27, 2021 توسط Universe 5 6 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 بابا ایول نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 حاجی گنگش بالاس نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 Keep it gangsta نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در October 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2021 THUGLIFE#عالی بود نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در October 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2021 Nice job! نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 پشمام عجب چیزی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.