Destroyed ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 نظو شما من fishرو خیلی دوست داشتم حیف 1 ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 در 14 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: نظو شما من fishرو خیلی دوست داشتم حیف گذشته ها گذشته فرزندم 1 1 افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 یادم میاد روزای اول یه نوب بودیم رو جزیره فیش می گرفتیم IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 هیچکدوم @sina021داش سینا خبر داره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 یادش بخیر ی زمانی فیش 15K بود میرفتیم پول فیشو با بچا گپ میزدیم !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 در 4 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: یادش بخیر ی زمانی فیش 15K بود میرفتیم پول فیشو با بچا گپ میزدیم قبلا من انقدی نوب بودم که 100کا داده بودم یارو به من یه تفنگ بده به من 10کا مت رو 50کا میفروختن میگفتن تفنگه که میسازی همیشگیه هعی هنوز اسکرین شاتش هست @MHI @Mighty داشم خیلی گل بود فقط داشم badlboy رو زحمتشو @Meli کشیدن در 5 ساعت قبل، DeltaBoy گفته است: یادم میاد روزای اول یه نوب بودیم رو جزیره فیش می گرفتیم همه به جز تازه واردا با fishخاطره دارن هعی حیف شد کاش @Ali اینو بخونه و fishرو برگردونه در 5 ساعت قبل، 404 گفته است: هیچکدوم @sina021داش سینا خبر داره به به بوی آزار و اذیت میداد یا بچه خوبین؟ قبلا دوستم هر روز سر یه نفر کلاه میذاشت میگفت من باگم ماشینه برام 500 دلار اومده کنسلش کن 500kبزن درست بشه در 6 ساعت قبل، Betoche گفته است: گذشته ها گذشته فرزندم هعی کجایی اون روزا میرفتیم fish با هم حرف میزدیم بعد میدیدیم پولمون شده100کا هعی داپش ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 6 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: قبلا من انقدی نوب بودم که 100کا داده بودم یارو به من یه تفنگ بده به من 10کا مت رو 50کا میفروختن میگفتن تفنگه که میسازی همیشگیه هعی هنوز اسکرین شاتش هست @MHI @Mighty داشم خیلی گل بود فقط داشم badlboy رو زحمتشو @Meli کشیدن همه به جز تازه واردا با fishخاطره دارن هعی حیف شد کاش @Ali اینو بخونه و fishرو برگردونه به به بوی آزار و اذیت میداد یا بچه خوبین؟ قبلا دوستم هر روز سر یه نفر کلاه میذاشت میگفت من باگم ماشینه برام 500 دلار اومده کنسلش کن 500kبزن درست بشه هعی کجایی اون روزا میرفتیم fish با هم حرف میزدیم بعد میدیدیم پولمون شده100کا هعی داپش اره یادش بخیر من نمی گم آقا علی فیش رو مثل قبل کنه میگم تایم رو بیاره پایین مثلا هر یه بار بین ۵ تا ۱۰ ثانیه طول بکشه یه تاپیک زدم تو انتقادات در همین مورد حتما برین ببینین IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 من هنوز دفعه اول فیشم یادمه اون اوللا که اومده بودم فکر میکردم باید با جاب پول بکشی بیرون . میرفتم مکانیکی میکردم ساعتی 1K نمیشد هنوز یادمه رفتم سندکینگ یک یاروویی رو رپ کردم و 20 هزارتا بهم داد من هم مثل چی کیف کردم نمدونستم اینهمه پولو از کجا اورده. بلافاصله رفتم دیلر شیپ باهاش ی stallion خریدم XD بعد یکی از رفیقام منو ورداشت برد جزیره. اون اولش که هی فحشش دادم عجب جای کسل کننده ایه. بعد منو برد رستوران گفت بیا اینجا بنویس /sellfish زدم و توی ده دقیقه ده هزارتا پول اومد دستم تا اونموقه پولام فقط یکبار پنج رقمی شذه بوذ. ولی حیف که همین رفیقم زد چپپم کرد و هرچی داشتمو برد در 6 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: قبلا من انقدی نوب بودم که 100کا داده بودم یارو به من یه تفنگ بده به من 10کا مت رو 50کا میفروختن میگفتن تفنگه که میسازی همیشگیه هعی هنوز اسکرین شاتش هست @MHI @Mighty داشم خیلی گل بود فقط داشم badlboy رو زحمتشو @Meli کشیدن همه به جز تازه واردا با fishخاطره دارن هعی حیف شد کاش @Ali اینو بخونه و fishرو برگردونه به به بوی آزار و اذیت میداد یا بچه خوبین؟ قبلا دوستم هر روز سر یه نفر کلاه میذاشت میگفت من باگم ماشینه برام 500 دلار اومده کنسلش کن 500kبزن درست بشه هعی کجایی اون روزا میرفتیم fish با هم حرف میزدیم بعد میدیدیم پولمون شده100کا هعی داپش حعی روزگار الان باید بریم بشینیم تو ماشین فارم خودمون رو به چندید بخش مساوی تقسیم کنیم در 11 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: یادش بخیر ی زمانی فیش 15K بود میرفتیم پول فیشو با بچا گپ میزدیم کسی ماشین نداشت میرسوندیمش نووب تر ها میومدن یاد میگرفتن . همه پیش هم بودن ماشینامون رو از رو کرم مینداختیم پایین ولی بازم ده برابر پول بیمش در میومد ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در ۱ ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: من هنوز دفعه اول فیشم یادمه اون اوللا که اومده بودم فکر میکردم باید با جاب پول بکشی بیرون . میرفتم مکانیکی میکردم ساعتی 1K نمیشد هنوز یادمه رفتم سندکینگ یک یاروویی رو رپ کردم و 20 هزارتا بهم داد من هم مثل چی کیف کردم نمدونستم اینهمه پولو از کجا اورده. بلافاصله رفتم دیلر شیپ باهاش ی stallion خریدم XD بعد یکی از رفیقام منو ورداشت برد جزیره. اون اولش که هی فحشش دادم عجب جای کسل کننده ایه. بعد منو برد رستوران گفت بیا اینجا بنویس /sellfish زدم و توی ده دقیقه ده هزارتا پول اومد دستم تا اونموقه پولام فقط یکبار پنج رقمی شذه بوذ. ولی حیف که همین رفیقم زد چپپم کرد و هرچی داشتمو برد حعی روزگار الان باید بریم بشینیم تو ماشین فارم خودمون رو به چندید بخش مساوی تقسیم کنیم کسی ماشین نداشت میرسوندیمش نووب تر ها میومدن یاد میگرفتن . همه پیش هم بودن ماشینامون رو از رو کرم مینداختیم پایین ولی بازم ده برابر پول بیمش در میومد هعی حق گفتی داپش ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در ۱ ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: من هنوز دفعه اول فیشم یادمه اون اوللا که اومده بودم فکر میکردم باید با جاب پول بکشی بیرون . میرفتم مکانیکی میکردم ساعتی 1K نمیشد هنوز یادمه رفتم سندکینگ یک یاروویی رو رپ کردم و 20 هزارتا بهم داد من هم مثل چی کیف کردم نمدونستم اینهمه پولو از کجا اورده. بلافاصله رفتم دیلر شیپ باهاش ی stallion خریدم XD بعد یکی از رفیقام منو ورداشت برد جزیره. اون اولش که هی فحشش دادم عجب جای کسل کننده ایه. بعد منو برد رستوران گفت بیا اینجا بنویس /sellfish زدم و توی ده دقیقه ده هزارتا پول اومد دستم تا اونموقه پولام فقط یکبار پنج رقمی شذه بوذ. ولی حیف که همین رفیقم زد چپپم کرد و هرچی داشتمو برد اعتماد چیست؟ کثیف ترین صفت انسان (اما خدا رو شکر که من تو گیم فقط به یک نفر اعتماد دارم و رفیق که نه تقریبا مثل داداشمه) @Gameric افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 همه بزنید فیش(نظر مخالف) ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 2 ساعت قبل، Betoche گفته است: اعتماد چیست؟ کثیف ترین صفت انسان (اما خدا رو شکر که من تو گیم فقط به یک نفر اعتماد دارم و رفیق که نه تقریبا مثل داداشمه) @Gameric این حرفی ک ت. گفتی رو باید قاب بگیریم حرکی تازه میاد سرور بکوبیم صورتش ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 17 ساعت قبل، 404 گفته است: هیچکدوم @sina021داش سینا خبر داره حاجی مگه با اینا پول در میارن ؟ 1 ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHI ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 (ویرایش شده) دوران جاهلیت یادش بخیر ویرایش شده October 25, 2021 توسط MHI 0_o لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M1ghTy ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: اسکرین شاتش اره واقعا تفنگ خوبی بود ویرایش شده October 25, 2021 توسط M1ghTy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHI ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 3 دقیقه قبل، M1ghTy گفته است: اره واقعا تفنگ خوبی بود جوانی جوانی هعی ... 0_o لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taziyane ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 دوستان واقعی مثل صبح هستند، نمی شود تمام روز آنها را داشت؛ اما مطمئنی که فردا ،هفته بعد و تا ابد هستند. @Betoche 1 پیچیدم به بازی از هر کی بگی بریدم حوصله بحث ندارم اما گوش به حرف تو میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 21 ساعت قبل، DeltaBoy گفته است: یادم میاد روزای اول یه نوب بودیم رو جزیره فیش می گرفتیم جزیره کلا ۳ماه پیش بود ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در هم اکنون، RiPMoHammaD گفته است: جزیره کلا ۳ماه پیش بود خب اونم سه ماه پیش نوب بود در 5 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: این حرفی ک ت. گفتی رو باید قاب بگیریم حرکی تازه میاد سرور بکوبیم صورتش افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در هم اکنون، Betoche گفته است: خب اونم سه ماه پیش نوب بود خیخ خب آقا الان تنها راهش خرید گلد از ucp عه بجز اون به هیچی نمیرسین ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 1 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: خیخ خب آقا الان تنها راهش خرید گلد از ucp عه بجز اون به هیچی نمیرسین 35 تومن = 1 میل و 300 اخه واقعا میارزه افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 59 دقیقه قبل، Gameric گفته است: دوستان واقعی مثل صبح هستند، نمی شود تمام روز آنها را داشت؛ اما مطمئنی که فردا ،هفته بعد و تا ابد هستند. @Betoche سیس ماس ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 32 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: سیس ماس بریم جنگل؟ افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 1 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: جزیره کلا ۳ماه پیش بود جوری میگی ۳ ماه پیش انگار ۳روز پیش بود اون موقعه مثل الان نبود در 1 ساعت قبل، Gameric گفته است: دوستان واقعی مثل صبح هستند، نمی شود تمام روز آنها را داشت؛ اما مطمئنی که فردا ،هفته بعد و تا ابد هستند. @Betoche بریم کوه SF? یادم من و رضا ای ال ایکس تا ساعت ۵ صبح فیش می گرفتیم بعد این ارباب قائم میومد با گان میزدمش کنتراکت میکرد IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 1 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: خیخ خب آقا الان تنها راهش خرید گلد از ucp عه بجز اون به هیچی نمیرسین ممد !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده