ARSHIAHEMMATI ارسال شده در October 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: دادن FW بی مورد لیدر من 1 FW داشتم بعد از زمانی که لیدر جدیدی آمد بعد از وار روز چهارشنبه 2021/10/13 که آمدم در بازی دیدم که من از اقلیت با fp80 اخراج شدم من که رفتم پیشه لیدر گفتم چرا من را اخراج کردی نوشت که یک ازت شکایت کرده و منم بهت FW دادم در حالی که من رفته بودم فروم هیشکی ازم شکایت نکرده بود • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در October 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2021 @ARSHIAHEMMATI شکایت شما درحال بررسی است... با سلام خدمت شما @ARSHIAHEMMATI. شکایت شما رد شد، عملکرد لیدر صحیح می باشد. + بسته شد. ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده