Destroyed ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: داشتم رانندگی میکردم موتور خاموش شد منو slapمیده و میاد پیش من میگه با موتور خاموش رانندگی نکن یعنی من انقد تازه واردم که نمیدونم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم. شما در بازی داشتید با موتور خاموش رانندگی می کردید که من وظیفه خودمو انجام دادم که اگر انجام ندم باعث آزار و اذیت ادمین ها میشود باید به این موضوع رسیدگی میشد که من انجام دادم و آمدم پیش شما و به شما گفتم که دیگر این کار را انجام ندید./ با تشکر. Arshiya +مدارک ارسال شد. موفق و پیروز باشید 1 Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در October 13, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 درود اوقات به کام: شاکی محترم @DANGER14، شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده