Adlerboy ارسال شده در December 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خشن عجول فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17تا 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم دسته متوسط رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در December 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2019 @Saber @RoM1X درخواست عضویت شما تایید شد آماده تست باشید نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahdiNt ارسال شده در December 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: Pro Gamer • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا۶ ۸تا ۱۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول ꧁☬?????_??☬꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در December 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک کردن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در December 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2019 @ItronicI @MahdiNt درخواست عضویت شما تایید شد آماده تست باشید. نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در December 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد بنفس با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲یا۳بار ویرایش شده December 11, 2019 توسط venom نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در December 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 @venom درخواست عضویت شما رد شد.(شما در اقلیت دیگری هستید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در December 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد با ادب با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانر خوبی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه خاصی نسبت به گروو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در December 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2019 @Angus درخواست عضویت شما رد شد.(شما در اقلیت دیگری هستید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SardarQasem ارسال شده در December 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14• اسم واقعی: سروش• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد با ادب با تجربه• روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانر خوبی هستم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه خاصی نسبت به گروو دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد با ادب با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانر خوبی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 @BIackMooN در خواست عضویت شما قبول شد.برای تست اماده باشید @XaPhaN در خواست عضویت شما رد شد.(شما Fpunish دارید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد با ادب با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانر خوبی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 @XaPhaN درخواست عضویت شما قبول شد.برای تست اماده باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flix ارسال شده در December 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همیشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا بازی میکردم یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنگ مشکی قشنگه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در December 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال کم حوصله یه رفیق خیلی خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ از وقتی مدارس باز شده یا نا معلوم یا روزی 1تا 2 ساعت شایدم بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بهش علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باهاش حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3بار شیایدم کمتر نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در December 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2019 (ویرایش شده) @Flix در خواست عضویت شما پذیرفته شد.برای تست اماده باشید @KIaOstaD درخواست عضویت شما رد شد.(شما رنک 2 دسته ملایم را کسب نکرده اید) ویرایش شده December 16, 2019 توسط Victor نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Levada ارسال شده در December 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبیم ولی جدی. دوست دارم رفیقای بیشتری برای خودم پیدا کنم و سعی میکنم با همه صمیمی رفتار کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تغییر اقلیت و اومدن به گنگ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم سطح خودمو بالا ببرم و دست به اسلحه خودمو بسنجم و رویداد های دیگری رو مانند وار تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و ممبر های محربان و خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NerVouS ارسال شده در December 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2019 @Levada درخواست عضویت شما پذیرفته شد . آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirct0 ارسال شده در December 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دوستانه و وابسته به تیم خودمون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ همیشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر موقعه بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلایل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ما تیمیم هر جا میریم باهمیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر اینکه توش درگیری داره من عاشقشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 ویرایش شده December 18, 2019 توسط amirct0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NerVouS ارسال شده در December 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2019 @amirct0 درخواست عضویت شما پذیرفته شد.آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kavian ارسال شده در December 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کاویان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون حقوق خوبی نداشت و خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبیه وتعریفشو از بقیه شنیدم و حقوق خوبی هم داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانایی تیر زدن خوبی دارم و مو فق ترم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10تا 11 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NerVouS ارسال شده در December 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2019 @kavian درخواست عضویت شما رد شد. دلیل : نداشتن رنک +2 در دسته ملایم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در December 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عطا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوشحال شاد ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2,3 ساهت اينا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نيست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نتونستم پلى بدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): براى رفتن به دسته ويژه لازمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NerVouS ارسال شده در December 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2019 @ATABOOM در خواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.