BlackNoir ارسال شده در May 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 @iSadra درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در May 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ باهوش گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اوغات فراقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟انشالا که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در May 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2022 @iNvoKe درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در May 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ باهوش گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اوغات فراقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟انشالا که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در May 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2022 @iNvoKe درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 با سلام و احترام خدمت دوستان و متقاضیان گرامی اقلیت: Triads Mafia 8عضو فعال و واجد شرایط زیر میپزیرد: - داشتن سطح بالای 10 - اعتماد به نفس - فعال بودن - پر کردن کل فرم - توانایی تشخیص اشتباه و درست کردن آن - داشتن مقام 2 در یکی از اقلیت های ملایم (مقام Leader یا Sub-Leader محسوب نمی شوند و حتماً باید مقام بالای 2 کسب شده باشد) توجه: اولویت بر اساس سطح و لول بازیکنان میباشد. توجه: افرادی که دارای سابقه ی محرومیت بدلیل تقلب هستند الویت کمتری نسبت به باقی افراد دارند. توجه: تمامی درخواست های قبل از این پست نادیده گرفته خواهد شد و برای عضویت دوباره درخواست دهید. 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ باهوش گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اوغات فراقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟انشالا که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 @Lynch درخواست شما قبول شد, اماده ی تست باشید. نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ باهوش گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اوغات فراقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟انشالا که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در May 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و کاری به کار کسی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00 - 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعال هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2022 (ویرایش شده) @West درخواست شما رد شد, شما تنبیه اقلیتی دارید. @lonley درخواست شما قبول شد, منتظر تست باشید. ویرایش شده May 13, 2022 توسط Sepehr نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در May 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟12تا12 شب (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اصلا تو فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2022 @iNvoKe درخواست شما قبول شد, اماده ی تست باشید. نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در May 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حال توضیح ندارم .خوب... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ Be saat az 4 ta 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ نیس معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست.... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حس سوم فقط میگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 تا 10 نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2022 @iXXXTeNTaCioN با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در May 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: افشین • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار ویرایش شده May 14, 2022 توسط West نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2022 @West با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Frenzo ارسال شده در May 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب . مهربان . شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 3 بار نقل قول 「 ...???? ??? ????? ???? 」 ﹃﹄ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robby ارسال شده در May 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2022 • سن واقعی:15 • اسم واقعی:حسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال.شوخ طبع.مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه داشتن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟همینج.ری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2022 @BigZMoge با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر اروم و خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 الی 20 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رفتن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ متوسط نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2022 @Mahdi91 با درخواست عضویت شما مخالفت شد، زیرا رنک ۲ دسته ملایم شما جعلی میباشد و شما هیچکدام از مهارت هایه مجازتون سطحشون ۵ نیست. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 صبح الی 11 شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): من از صبح تا شب بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaBuLouS ارسال شده در May 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ممد • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول . . .???????? ?? ??? ???????? ??? ????? . . . گناه من خوبیام بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2022 @FaBuLouS و @Mahdi91 با درخواست عضویت شما عزیزان موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.