ALiPT ارسال شده در October 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2021 حجم موتور (سی سی)6.166 تعداد سیلندر8 قدرت موتور ( اسب بخار)840 گشتاور (نیوتون متر)1044 مصرف بنزین (شهر)*23.5 مصرف بنزین (بزرگراه)*13 مصرف بنرین (ترکیبی)*18 شتاب 0 تا 100 (ثانیه)2.3 حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)30 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۵ در 14:43، ALiPT گفته است: حجم موتور (سی سی)6.166 تعداد سیلندر8 قدرت موتور ( اسب بخار)840 گشتاور (نیوتون متر)1044 مصرف بنزین (شهر)*23.5 مصرف بنزین (بزرگراه)*13 مصرف بنرین (ترکیبی)*18 شتاب 0 تا 100 (ثانیه)2.3 حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)30 به به نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 جاست پیکان بمولاپ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 Nice در در ۱۴۰۰/۷/۱۵ در 14:43، ALiPT گفته است: حجم موتور (سی سی)6.166 تعداد سیلندر8 قدرت موتور ( اسب بخار)840 گشتاور (نیوتون متر)1044 مصرف بنزین (شهر)*23.5 مصرف بنزین (بزرگراه)*13 مصرف بنرین (ترکیبی)*18 شتاب 0 تا 100 (ثانیه)2.3 حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)30 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 اصن هر چقدر از این ماشین تعریف کنم کم گفتم نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 در 1 ساعت قبل، Brutalest گفته است: اصن هر چقدر از این ماشین تعریف کنم کم گفتم آها نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۸/۱ در 18:11، Brutalest گفته است: اصن هر چقدر از این ماشین تعریف کنم کم گفتم خیلی خوبه.(منی که تا الان به جز ماشینای ارساکیا ماشینی نمیشناسم) در در ۱۴۰۰/۷/۳۰ در 00:31، LaStWiZarD گفته است: جاست پیکان بمولاپ داشم فقط نیسان آبی تضمینی. ویرایش شده October 24, 2021 توسط DANGER14 . نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 6 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: خیلی خوبه.(منی که تا الان به جز ماشینای ارساکیا ماشینی نمیشناسم) داشم فقط نیسان آبی تضمینی. نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 10 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: خیلی خوبه.(منی که تا الان به جز ماشینای ارساکیا ماشینی نمیشناسم) بخوام برات توصیف کنم ی چیزی درحد اینف خودمونه نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 27 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: بخوام برات توصیف کنم ی چیزی درحد اینف خودمونه ایوله پس باید یسری ماشینا رو مثل سارایز و پرمیر ماد سازامون رو طراحی کنن و پول بازی بگیرن بفروشن عالی میشه نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 13 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: داش کسی نمیشناسی یه ماد بزنه مثل ماشین ایرانی خیلی خفن میشه مثل پیکان سفید یا پژو پارس تیبا پراید هر کدوم رو جوری تنضیم کنن روی ماشین دلخواه بزاریم سراق نداری؟ @RiPMoHammaD نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 7 ساعت قبل، Ramxx گفته است: از این ماد نساختن؟ چون گشتم اینو پیدا نکردم هست من داشتم قبلا نمد چن سال پیش نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 پراید فور اور مشکل داری? /Bye بده از ایران نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 2 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: داش کسی نمیشناسی یه ماد بزنه مثل ماشین ایرانی خیلی خفن میشه مثل پیکان سفید یا پژو پارس تیبا پراید هر کدوم رو جوری تنضیم کنن روی ماشین دلخواه بزاریم سراق نداری؟ @RiPMoHammaD خودم انجام میدم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در ۱ ساعت قبل، DeltaBoy گفته است: پراید فور اور مشکل داری? /Bye بده از ایران در 1 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: خودم انجام میدم اگه داری پراید رو سانرایس موخوام نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در 8 دقیقه قبل، DANGER14 گفته است: اگه داری پراید رو سانرایس موخوام اوکب نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 25, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۵ در 14:43، ALiPT گفته است: حجم موتور (سی سی)6.166 تعداد سیلندر8 قدرت موتور ( اسب بخار)840 گشتاور (نیوتون متر)1044 مصرف بنزین (شهر)*23.5 مصرف بنزین (بزرگراه)*13 مصرف بنرین (ترکیبی)*18 شتاب 0 تا 100 (ثانیه)2.3 حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)30 Very Nice نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۳ در 21:51، DANGER14 گفته است: داش کسی نمیشناسی یه ماد بزنه مثل ماشین ایرانی خیلی خفن میشه مثل پیکان سفید یا پژو پارس تیبا پراید هر کدوم رو جوری تنضیم کنن روی ماشین دلخواه بزاریم سراق نداری؟ @RiPMoHammaD من دارم 2 میل بده همشو بهت معرفی میکنم نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۳ در 21:51، DANGER14 گفته است: داش کسی نمیشناسی یه ماد بزنه مثل ماشین ایرانی خیلی خفن میشه مثل پیکان سفید یا پژو پارس تیبا پراید هر کدوم رو جوری تنضیم کنن روی ماشین دلخواه بزاریم سراق نداری؟ @RiPMoHammaD بیا من مود ELX تمیز دارم خواستی بگو بدم رو پرمیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در 25 دقیقه قبل، Joseph گفته است: بیا من مود ELX تمیز دارم خواستی بگو بدم رو پرمیر رو سانریز میخوام نداری؟ نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۵ در 22:49، DANGER14 گفته است: رو سانریز میخوام نداری؟ رو هر ماشینی بخوای میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 خــوبه نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 (ویرایش شده) در 50 دقیقه قبل، Joseph گفته است: رو هر ماشینی بخوای میشه فردا داخل گیم بهت میگم. میگما تاپیک شده همون گروه و*ت*** فقط از نوع تاپیکش ویرایش شده October 27, 2021 توسط DANGER14 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۵ در 14:43، ALiPT گفته است: حجم موتور (سی سی)6.166 تعداد سیلندر8 قدرت موتور ( اسب بخار)840 گشتاور (نیوتون متر)1044 مصرف بنزین (شهر)*23.5 مصرف بنزین (بزرگراه)*13 مصرف بنرین (ترکیبی)*18 شتاب 0 تا 100 (ثانیه)2.3 حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)30 رنگ مشکیش با دو خط وسط نارنجی گاد میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 مدش نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.