Xline ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت سرپرست هلپر ها و خود هلپری که ازشون شکایت کردم بنده آدمی نیستم که بخوام شکایت بی مورد بکنم و بقیه رو اذیت کنم و تا به حال اینکار نکردم ولی ایشون خیلی احساس میکنن به قانون پایبند هستن و همش من رو تهدید میکنن واقعا از رفتار زشتشون بدم اومد وگرنه شکایت نمیکردم ایشون یعنی هلپر هستند و مارو باید راهنمایی کنن نه اینکه مارو تهدید کنن تازشم ایشون هلپر تازه واردی نیستن سابقه زیادی دارن ایشون اگه عذر خواهی کنن،چون من واقعا دلم نمیاد شکایت کنم؛شکایتم را پس خواهم گرفت. • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین مربوطه ارسال میگردد. ویرایش شده October 6, 2021 توسط CowBoy 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در October 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @CowBoy. در 8 ساعت قبل، CowBoy گفته است: پس میگیرم. به درخواست خودتان رد شد.+ بسته شد. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده