MohammadEhsaN ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 تا حالا شده با اکانت دختر بیای مخ بزنی یچی بگیری ازش اگه شده بگو بخندیم @Rony @Toofan @RuBicK @Amiiir @J0KeR @OmidGH @SajAli @God @SamaN @sasan @Salar @GodHell @Mehdi @Kabir @LuCaS @ORTEGA @FreeDark @GabrieL @erf @K2Y @Reza @ehsan @Sep @yones @Ali @Fadaei@Melika 1 نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 اوووووووووو زیاد نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 (ویرایش شده) یه اکانت داشتم اسم و اسکین دختر کلی نوب بازی اینا درمیاوردم که فک کنن تازه واردم هی میگفتم چجوری مجوز ماهیگیری بگیرم , یه یارو برداشت منو برد پیش یه معلم گفت به این لایسنس بده, من اکانت اصلی خودم همه لایسنسارو نداشت ولی با اون اکانت یارو همه لایس هارو بدون تست بهم داد والا رفیقم سریع پیدا میکردم خونه باز میکردن برام رنت کنم و... یکیشون خیلی خاطرخواهم شده بود رفته بود phoenix صفر برام گرفته بود میگفت نعون چه رنگی دوس داری برات بندازم منم هی ناز میکردم میگفتم بدون نعون قشنگ تره اون موقع که ماشینو برام گرفت لول 4 بودم دیه حال نداشتم با اون اکانت بازی کنم که لول 5بشم فونیکسو بگیرم و قسمت نشد خلاصه همه کارا رو ریل بود پادشاهی میکردم صفا سیتی یه رفیقم پیدا کرده بودم دوستش ادمین بود تلپورت میکرد میرفتیم دور دور میرفتم فیش مثلا یارو میومد میگفت بریم دور دور میگفتم نه میخوام ماهی بگیرم بعد /pay میکرد میگفت بیا اینم پول چند دست ماهیگیری ولی خداوکیلی من موندم که چجوری انقد راحت به یارو همون اول کار میگید آیدی بده:| به ماهم یاد بدین اینم بگم که هرجور شده میپیچوندم ولی دروغ نمیگفتم در 17 دقیقه قبل، Rony گفته است: همه لایس هارو بدون تست بهم داد لایس هایی که امکان دادنش تو لول 4بود منظورمه ویرایش شده September 30, 2021 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 با اکانت [Marjan] قبلا بعد دیگه اسمشو عوض کردم نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در 2 ساعت قبل، Amiiir گفته است: با اکانت [Marjan] قبلا بعد دیگه اسمشو عوض کردم خیلی عالی ولی این عکس یکم .... در 2 ساعت قبل، Rony گفته است: دادنش همه میدن : )) در 2 ساعت قبل، Rony گفته است: اول کار میگید آیدی بده:| پی ام میدم فوروم ببین به چه روزی افتادم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در September 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در 4 ساعت قبل، J0KeR گفته است: اوووووووووو زیاد پس توضیح بده بخندیم در 4 ساعت قبل، Rony گفته است: یه اکانت داشتم اسم و اسکین دختر کلی نوب بازی اینا درمیاوردم که فک کنن تازه واردم هی میگفتم چجوری مجوز ماهیگیری بگیرم , یه یارو برداشت منو برد پیش یه معلم گفت به این لایسنس بده, من اکانت اصلی خودم همه لایسنسارو نداشت ولی با اون اکانت یارو همه لایس هارو بدون تست بهم داد والا رفیقم سریع پیدا میکردم خونه باز میکردن برام رنت کنم و... یکیشون خیلی خاطرخواهم شده بود رفته بود phoenix صفر برام گرفته بود میگفت نعون چه رنگی دوس داری برات بندازم منم هی ناز میکردم میگفتم بدون نعون قشنگ تره اون موقع که ماشینو برام گرفت لول 4 بودم دیه حال نداشتم با اون اکانت بازی کنم که لول 5بشم فونیکسو بگیرم و قسمت نشد خلاصه همه کارا رو ریل بود پادشاهی میکردم صفا سیتی یه رفیقم پیدا کرده بودم دوستش ادمین بود تلپورت میکرد میرفتیم دور دور میرفتم فیش مثلا یارو میومد میگفت بریم دور دور میگفتم نه میخوام ماهی بگیرم بعد /pay میکرد میگفت بیا اینم پول چند دست ماهیگیری ولی خداوکیلی من موندم که چجوری انقد راحت به یارو همون اول کار میگید آیدی بده:| به ماهم یاد بدین اینم بگم که هرجور شده میپیچوندم ولی دروغ نمیگفتم لایس هایی که امکان دادنش تو لول 4بود منظورمه تو که کارت اینه اکانت دختر دیدین بدونین اینه در 4 ساعت قبل، SajAli گفته است: تورو دیده رد داده جعفر 1 نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در 6 ساعت قبل، Eh5an گفته است: تا حالا شده با اکانت دختر بیای مخ بزنی یچی بگیری ازش اگه شده بگو بخندیم @Rony @Toofan @RuBicK @Amiiir @J0KeR @OmidGH @SajAli @God @SamaN @sasan @Salar @GodHell @Mehdi @Kabir @LuCaS @ORTEGA @FreeDark @GabrieL @erf @K2Y @Reza @ehsan @Sep @yones @Ali @Fadaei@Melika نمونش خودم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 والا من یکی از این کارا نکردم تو دام موجوداتی مس شمام نیوفتادم ولی یکی از بچا بد بخت با یکی دوس شده بود (از همین دخترنما های آغُل شکن) بد بیچاره رمز ای سی سی رو رد کرد براش فردا اومد اکانت خالی بود دخترنما هه هم داشت فیش میگرفت با مایک. یک مرد سی ساله انگار پشت مایک بود نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: نمونش خودم اون اولا اومدی سرور از شانس بدت همسایه من شدی یه اکانت داشتی فک کنم میخواستی مخ forget بزنی مطمعن نیستم بهش گفتم تویی که نره پاچش اثبات هم کردم براش میگفتی خواهر RiPmohammadam ویرایش شده September 30, 2021 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 (ویرایش شده) در 14 دقیقه قبل، Rony گفته است: اون اولا اومدی سرور از شانس بدت همسایه من شدی یه اکانت داشتی فک کنم میخواستی مخ forget بزنی مطمعن نیستم بهش گفتم تویی که نره پاچش اثبات هم کردم براش میگفتی خواهر RiPmohammadam یادم نی گفتم چی ام ولی خواهر بگم که ضایس ویرایش شده September 30, 2021 توسط RiPMoHammaD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در 1 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: یادم نی ولی خواهر بگم که ضایس اون اخرا ک داشتی لو میرفتی میگفتی نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در September 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در 4 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: نمونش خودم تعریف کن بخندیم در 3 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: والا من یکی از این کارا نکردم تو دام موجوداتی مس شمام نیوفتادم ولی یکی از بچا بد بخت با یکی دوس شده بود (از همین دخترنما های آغُل شکن) بد بیچاره رمز ای سی سی رو رد کرد براش فردا اومد اکانت خالی بود دخترنما هه هم داشت فیش میگرفت با مایک. یک مرد سی ساله انگار پشت مایک بود نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2021 در 11 ساعت قبل، Rony گفته است: اون اخرا ک داشتی لو میرفتی میگفتی این همون mahsa هس نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2021 در 4 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: این همون mahsa هس میخوام با voice changer acc jadid و یه hardware دگ بیام بعد رفتارمم با اون لوس کنم 1ماهه 10میل در میارم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2021 در 5 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: میخوام با voice changer acc jadid و یه hardware دگ بیام بعد رفتارمم با اون لوس کنم 1ماهه 10میل در میارم با این ادمینایی که داریم الان بهترین موقس واسه اینکار 1 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در October 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2021 در 4 ساعت قبل، Rony گفته است: با این ادمینایی که داریم الان بهترین موقس واسه اینکار 1 نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 در 15 ساعت قبل، Rony گفته است: با این ادمینایی که داریم الان بهترین موقس واسه اینکار در 21 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: میخوام با voice changer acc jadid و یه hardware دگ بیام بعد رفتارمم با اون لوس کنم 1ماهه 10میل در میارم ReyHnePrsa اسم بعدی rip در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 13:20، Eh5an گفته است: @Ali Ali رو دگ چرا در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 13:56، Rony گفته است: هی ناز میکردم میگفتم بدون نعون قشنگ تره بجه بورو بالا جمله های قشنگ قشنگ بزن پا دردمون خوب شه نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 دختر نمایی کار خوبی نیست به کنار | اما افرادی که چشمشون تو هوس هست بدتره، حتی پلیری که واقعا دختر هست نصف سرور پشت سرشون راه میوفتن و به اصطلاح میخوان مخشونو بزنن یا چاپلوسی کنن(@RoseRain فکر کنم بدونی یکی مثل کیو میگم)؛ اصلا منطقی نیست و دلیلی جز هوس نداره. تو سمپ اصلا راه و جاش نیست! اگه دختری رو دیدید عادی رفتار کنید. تو گیم باید چه دختر ها چه پسرها رو به عنوان یک دوست ساده و خوب حساب کرد و اعتماد کافی رو بهم داشته باشند. دخترهایی که مسئولیتی رو بر عهده دارن از ی طرف نباید گفت چون دختره عرضه کاری رو نداره و از طرفی هم بگیم چون دختره بیخیالش اذیت میشه. همه چیز رو نباید گردن جنسیت انداخت؛ دختر و پسر باهم مساوین و در بازی تا حدی باید بایکدیگر رفتار عاطفی داشته باشند. 3 1 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 در 29 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: اگه دختری رو دیدید عادی رفتار کنید. تو گیم باید چه دختر ها چه پسرها رو به عنوان یک دوست ساده و خوب حساب کرد و اعتماد کافی رو بهم داشته باشند. دخترهایی که مسئولیتی رو بر عهده دارن از ی طرف نباید گفت چون دختره عرضه کاری رو نداره و از طرفی هم بگیم چون دختره بیخیالش اذیت میشه. همه چیز رو نباید گردن جنسیت انداخت؛ دختر و پسر باهم مساوین و در بازی تا حدی باید بایکدیگر رفتار عاطفی داشته باشند. کلام شما متین, عجییب به دلم نشست متاسفانه همه مثل هم نیستن... 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 با اکانت sfs اون سالا اینف میگرفتیم از ملت نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۲ در 14:44، iErfaN گفته است: دختر و پسر باهم مساوین ن ناموسا نمیگم بدن ولی خب فرق دارن دگ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 در 2 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: بجه بیا پایین PASHMAK BERIM JANGAL نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 در 2 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: PASHMAK BERIM JANGAL ن ادرس میدم بیا خونمون خالیه :)) نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 در 2 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: ن ادرس میدم بیا خونمون خالیه :)) خونه خودتم هست owah نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.