View ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام خدمت ادمین بررسی. من در حاله JB بودم که اقای شاه با nrg دنبال من بود. از ایشان جلو زدم و به طرف بینکو رفتم. ایشان که نتوانست من را بگیرد من را /Slap داد. این یک نوع سوء استفاده از Cmd های ادمینی است! لطفا بررسی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): شکایت پس گرفته شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در September 23, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳۰ در 12:48، GodHell گفته است: شکایت پس گرفته شد! +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده