HeY ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون به دلیل اینکه من rustler بردم LS Fw دادن من از ادمین mralbert پرسیدم گفت اصلا مجازات نداره منم اصلا بی دلیل نرفته بودم راب بود و مجرم رونر بود که تو قوانین نوشته میشه رفت و اینکه من اولین باره که میام کاپ و نمیدونستم دنبال هر وانتدی میرم باید مدرک بگیرم اگه ایشون مدرک دارن که راب نبوده و وانتد رونر نبود و من بی دلیل rustler و بردم ls بدن. یه av سر اینکه کد اشتباه دادم دادن ولی من درست دادم یه av هم سر اینکه به کسی /m بی دلیل دادم ولی من بجز رفیقام به کسی /m بی دلیل نمیدم از ادمینم پرسیدم گفت اگه خودش شکایت نکنه مجازات نداره منم پرسیدم کی کرده مدرک بدم نمیگه میگه تو pm شخصی کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): UCP مدرک همه اینای که گفتمو باید خودش بده. 3 !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @ParhamMax شکایت شما تایید شد، و لیدر مربوطه مجازات شدند. برای بازگشت به اقلیت خود با دستور Report/ در بازی با بنده (NeverDie) در ارتباط باشید. * بسته شد * 1 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده