After ارسال شده در September 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید جناب اقای NeverDie بنده رو به دلیل اکانت مولتی Fp0 کردند در صورتی که اکانت بنده اصلا مولتی نیست بنده با هماهنگی ایشان به اکانت 10sicario10 رفتم که به دلیل 3روز انلاین نشده بودن Fp80 نشه و این کار نیز وظیفه ادمین مربوطه Anita که دسته ملایم رو مدیریت میکنند هست نه اقای NeverDie که مدیریت دسته ویژه رو میکنند لطفا رسیدگی کنید و در صورت موافقت شدن با شکایتم خواهان مجازات ایشون هستم با تشکر موفق باشید. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 20, 2021 توسط Coil 2 میگن دوری و دوستی; ولی بعضیا از همون دورم ارزش رفاقت ندارن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 با سلام! هماهنگی شما برای بنده اعتباری نداره مولتی داخل این فکشن ممنوع هست و بنده به وظیفه ی خود عمل کرده و این مورد هم که فرمودید: در 14 ساعت قبل، Coil گفته است: این کار نیز وظیفه ادمین مربوطه Anita که دسته ملایم رو مدیریت میکنند هست نه اقای NeverDie که مدیریت دسته ویژه رو میکنند بنده هر اقلیتی رو بخوام رهبری میکنم نیازی به بازگو و دخالت از سوی شما نیست. پیروز باشید. 1 3 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در September 22, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @Coil، شکایت شما رد شد. پ.ن: عمکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. پ.ن: طبق بررسی های انجام شده و توضیحات مکتوب شده از جانب شما به اقلیت مربوطه بازگردانده می شوید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده