رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Delay تو بازی

LilPeep

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری: 

Revolt.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): 

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: -

- توضیحات کامل مشکل: 

با سلام و وقت بخیر، وقتی با لانچر وارد بازی پیشم بازی Delay داره مثلا W نگه میدارم راه نمیره بعد چند ثانیه شروع به حرکت میکنه، تو قسمت آفلاین اینطور نبود سمپ هم تست کردم اوکی بود، یسری تنظیمات گرافیکی سیستم انجام دادم از F9 لانچرم یسری چیزارو آف کردم ولی اوکی نشد، ممنون میشم راه حلشو بگید.

@Ali

در 11 دقیقه قبل، Professional گفته است:

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید:

https://uupload.ir/view/logs_l303.zip/

ویرایش شده توسط Professional

???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ??????
? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ??????

▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌

Revolt.png

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۰/۶/۲۷ در 18:17، Professional گفته است:

- عکس از محیط کاربری: 

Revolt.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): 

- توضیحات کامل مشکل: 

با سلام و وقت بخیر، وقتی با لانچر وارد بازی پیشم بازی Delay داره مثلا W نگه میدارم راه نمیره بعد چند ثانیه شروع به حرکت میکنه، تو قسمت آفلاین اینطور نبود سمپ هم تست کردم اوکی بود، یسری تنظیمات گرافیکی سیستم انجام دادم از F9 لانچرم یسری چیزارو آف کردم ولی اوکی نشد، ممنون میشم راه حلشو بگید.

@Ali

cpu usage ات تو بازی چقدره؟

Avalanche.png

لینک به دیدگاه
در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است:

cpu usage ات تو بازی چقدره؟

۷۰ ۸۰ درصد :|، درست شده الان نمد چش بود 

???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ??????
? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ??????

▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌

Revolt.png

لینک به دیدگاه
  • سرپرست کارکنان
در در ۱۴۰۰/۶/۲۷ در 18:17، Professional گفته است:

- عکس از محیط کاربری: 

Revolt.png

- توضیحات کامل مشکل: 

@Ali

سطح پی سی
امیدوارم FPS خوبی داشته باشید
FPS 5 Is real??

• هاها 1

EnDWaY.png 

☠ 
atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • مؤسس

بازی در لانچر به صورت پیش فرض روی Resolution پیش فرض کامپیوتر شما قرار میگیرد. در صورتی که کامپیوتر ضعیفی دارید از تنظیمات بازی resolution خود را به 800x600 تغییر دهید. بسته شد.

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...