LilPeep ارسال شده در September 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: با سلام و وقت بخیر، وقتی با لانچر وارد بازی پیشم بازی Delay داره مثلا W نگه میدارم راه نمیره بعد چند ثانیه شروع به حرکت میکنه، تو قسمت آفلاین اینطور نبود سمپ هم تست کردم اوکی بود، یسری تنظیمات گرافیکی سیستم انجام دادم از F9 لانچرم یسری چیزارو آف کردم ولی اوکی نشد، ممنون میشم راه حلشو بگید. @Ali در 11 دقیقه قبل، Professional گفته است: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید: https://uupload.ir/view/logs_l303.zip/ ویرایش شده September 18, 2021 توسط Professional ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۷ در 18:17، Professional گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: با سلام و وقت بخیر، وقتی با لانچر وارد بازی پیشم بازی Delay داره مثلا W نگه میدارم راه نمیره بعد چند ثانیه شروع به حرکت میکنه، تو قسمت آفلاین اینطور نبود سمپ هم تست کردم اوکی بود، یسری تنظیمات گرافیکی سیستم انجام دادم از F9 لانچرم یسری چیزارو آف کردم ولی اوکی نشد، ممنون میشم راه حلشو بگید. @Ali cpu usage ات تو بازی چقدره؟ ツ لینک به دیدگاه
LilPeep ارسال شده در September 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2021 در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: cpu usage ات تو بازی چقدره؟ ۷۰ ۸۰ درصد :|، درست شده الان نمد چش بود ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 21, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۷ در 18:17، Professional گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: با سلام و وقت بخیر، وقتی با لانچر وارد بازی پیشم بازی Delay داره مثلا W نگه میدارم راه نمیره بعد چند ثانیه شروع به حرکت میکنه، تو قسمت آفلاین اینطور نبود سمپ هم تست کردم اوکی بود، یسری تنظیمات گرافیکی سیستم انجام دادم از F9 لانچرم یسری چیزارو آف کردم ولی اوکی نشد، ممنون میشم راه حلشو بگید. @Ali سطح پی سی امیدوارم FPS خوبی داشته باشید FPS 5 Is real 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 در 9 ساعت قبل، Professional گفته است: ۷۰ ۸۰ درصد :|، درست شده الان نمد چش بود خمیر سیلیکونی رو تعویض کن حتما ツ لینک به دیدگاه
LilPeep ارسال شده در September 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 در 7 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: خمیر سیلیکونی رو تعویض کن حتما اها حله ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در October 11, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 بازی در لانچر به صورت پیش فرض روی Resolution پیش فرض کامپیوتر شما قرار میگیرد. در صورتی که کامپیوتر ضعیفی دارید از تنظیمات بازی resolution خود را به 800x600 تغییر دهید. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده