Erman ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: این فرد با من تماس گرفته و خودش رو به عنوان لیدر فکشن تاکسی جا زده و قصد دزدین اکانت بنده را داشته.(در عکس دو من به جای حرفLحرفKرابه اشتباه تایپ کردم) • مدارک (فیلم یا عکس): 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در September 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2021 در 22 ساعت قبل، Erman گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: این فرد با من تماس گرفته و خودش رو به عنوان لیدر فکشن تاکسی جا زده و قصد دزدین اکانت بنده را داشته.(در عکس دو من به جای حرفLحرفKرابه اشتباه تایپ کردم) • مدارک (فیلم یا عکس): به منم زنگ زده گفته که من فلانی ام رمز اکانت بده یه مانستر بزارم تو اکانتت نگه دار فقط به تو اعتماد دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2021 @SFC برو ucp این یارو شمارشو ببین کیه با سمپ اندروید میاد زرنگم هست اکانت دیگه آنلاین نمیکنه ک بشه فهمید به خیلیا زنگ زده و خودشو جای بقیه جا میزنه و پول و اکانت و ... میخواد بگیره به نصف سرور زنگ زده !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در September 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2021 در 17 دقیقه قبل، Rony گفته است: @SFC برو ucp این یارو شمارشو ببین کیه با سمپ اندروید میاد زرنگم هست اکانت دیگه آنلاین نمیکنه ک بشه فهمید به خیلیا زنگ زده و خودشو جای بقیه جا میزنه و پول و اکانت و ... میخواد بگیره به نصف سرور زنگ زده اره باید باهاش برخورد بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده