HeY ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: با سلام و درود همانطور در تصویر مشاهده میکنید بنده را در ایونت کیک کردن در خواست فیلم ایونت رو دارم از ایشون که چرا منو کیک کردن من این همه نشسته بودم تا نوبتم شه و ایشون بنده را کیک میکنن ممنون میشم رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 دوست عزیز بنده مدرک را به ادمین مربوطه میدهم که به شما3بار اخطار داده بودم ولی /gro نزده بودید من در همه ایونتام در چت /e میگم که هر cmd به جز /gro ممنوع هست ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در September 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @ParhamMax شکایت شما تایید / رد شد، فرد خاطی یکبار بخاطر نداشتن فیلم از این مسابقه مجازات شدند. + بسته شد ویرایش شده September 18, 2021 توسط SirMehdi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده