LordMeysam ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. اقا من 2روزه پستم قبول شده صبح تا شب آنلاینم اما این نمیاد ازم تست بگیره خودشم همیشه انلاینه از چند نفر که بد من پستشون قبول شده تست گرفته ولی نمیاد از من تست بگیره میتونین از تو گزارش تست هم نگاه کنین. • مدارک (فیلم یا عکس): لازم بشه به ادمین میدم. پس میگیرم پس میگیرم شکایتو. ویرایش شده September 12, 2021 توسط lordmeydamb لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 با سلام خدمت شما @lordmeydamb. در 20 ساعت قبل، lordmeydamb گفته است: پس میگیرم شکایتو. + بسته شد. ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده