CyberDyne ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 فکرش رو بکنید برگردیم به سال 2020 اینا کاری به دلار و پراید ندارم بحث سرور هست Fish 400 کیلو 15k سلطان 1.9 میلیون این داشمون هم 3.1 ایونت ها یهو Ali 1 میل میزاشت.... پرمیوم پایین 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 مشکل اینجاس که دیگه بر نمیگردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 5 ساعت قبل، 0STAD گفته است: مشکل اینجاس که دیگه بر نمیگردیم اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 داش سلطان همین الانش ۲ یا ۲.۱ هست تو بازار خیلی گرون نشده، فیش هم که ساعتی نهایتا ۶۰ک میداد به درد نمیخورد از اول، اسپشال اونت هم داشتیم اول سال من خودم ۲۰۰ک برنده شدم، بنظرم اقتصاد سرور الان بهتر شده دیگه هر لول پایینی زیاد معامله سنگین نمیکنه که بازار رو به هم بریزه فقط بنظرم پرمیوم اکانت ۹۰ گلد هفته ای باید برگرده چون خودم به شخصه فقط برای معامله وسایل نقلیه پرمیوم میکنم ۲۶۰ گلد یک هفته اصلا نمیصرفه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 8 دقیقه قبل، 404 گفته است: داش سلطان همین الانش ۲ یا ۲.۱ هست تو بازار خیلی گرون نشده، فیش هم که ساعتی نهایتا ۶۰ک میداد به درد نمیخورد از اول، اسپشال اونت هم داشتیم اول سال من خودم ۲۰۰ک برنده شدم، بنظرم اقتصاد سرور الان بهتر شده دیگه هر لول پایینی زیاد معامله سنگین نمیکنه که بازار رو به هم بریزه فقط بنظرم پرمیوم اکانت ۹۰ گلد هفته ای باید برگرده چون خودم به شخصه فقط برای معامله وسایل نقلیه پرمیوم میکنم ۲۶۰ گلد یک هفته اصلا نمیصرفه تو چی میگی بابا ملتفتی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 56 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: تو چی میگی بابا ملتفتی رحمت شه ح.رحمتی / فاتحه صلوات محمدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 2 ساعت قبل، 404 گفته است: داش سلطان همین الانش ۲ یا ۲.۱ هست تو بازار خیلی گرون نشده، داداش من ۱۰ تا میخوام از کی بگیرم نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 22 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: Fish 400 کیلو 15k داش اوخر 2020 شد 15کا اولش 10کا بود |: نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 1 ساعت قبل، Rasputin گفته است: داداش من ۱۰ تا میخوام از کی بگیرم من خودم چند وقت پیش یدونه از @HeroShimaو دوستش خریدم 1.975 یدونه هم از (Toma فکر میکنم) 2.05 در کل بازار بهتر شده چون قدیم تعداد معامله ها زیاد بود و قیمتا خیلی بالا پایین میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 17:17، Aliherfei گفته است: فکرش رو بکنید برگردیم به سال 2020 اینا کاری به دلار و پراید ندارم بحث سرور هست Fish 400 کیلو 15k سلطان 1.9 میلیون این داشمون هم 3.1 ایونت ها یهو Ali 1 میل میزاشت.... پرمیوم پایین هی یادش بخیر چه روزایی بود نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoRoSLE ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 17:17، Aliherfei گفته است: فکرش رو بکنید برگردیم به سال 2020 اینا کاری به دلار و پراید ندارم بحث سرور هست Fish 400 کیلو 15k سلطان 1.9 میلیون این داشمون هم 3.1 ایونت ها یهو Ali 1 میل میزاشت.... پرمیوم پایین میخواممممممممممممممممممممممممممممممم برگردم به 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ninjaa ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 نقل قول ??????? ?????? ?? ?????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 13:10، 404 گفته است: فیش هم که ساعتی نهایتا ۶۰ک میداد بلد نبودی فیش بگیری من خودم به شخصه ۴تا ۵تا اک میبردم فیش تو ساعت ۲۰۰کا و خورده ای میشد نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AaAwmir ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XxRezaxX ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 گذشته ها گذشتهههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 قدر فیش رو ندونستیم ☺ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohaNaS ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۳ در 06:17، BoRoSLE گفته است: میخواممممممممممممممممممممممممممممممم برگردم به 2020 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 05:47، Aliherfei گفته است: فکرش رو بکنید برگردیم به سال 2020 اینا کاری به دلار و پراید ندارم بحث سرور هست Fish 400 کیلو 15k سلطان 1.9 میلیون این داشمون هم 3.1 ایونت ها یهو Ali 1 میل میزاشت.... پرمیوم پایین شاید نشه خودمون برگردیم ولی میشه اون زمان برگردوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThoMsoN ارسال شده در October 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2021 هعییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2021 هیچی بابا این اقتصاد خفنی که سرور ما داره هزار درصد میره بالا 10 درصو اف میخوره هار هار ایح ایح من اینفر میخاستم بخرم خوابم میومد گفتم نه خریدمش سه هفته رفتم (مسافرت)اومدم دیدم از 3.1 شده 4.3 خلاصه دیگه اونجا تنها جایی بود ک سود کردیم بعد یکم چرخیدم قیمتای جدید بیز ها و کاردمزداشون رو دیدم همه برگام فر خورد هزار بار فحشش دادم . حلال کنه منو انشاللا نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در October 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2021 سرور زیادی شبیه واقعیت شده متاسفانه من دلم باسه اونا میسوزه که تازه ریجستر میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 در 12 ساعت قبل، snake58 گفته است: سرور زیادی شبیه واقعیت شده متاسفانه من دلم باسه اونا میسوزه که تازه ریجستر میکنن دلم واسه شما میسوزه که دلت واسه تازه ریجسترا میسوزه سوس ماس نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 (ویرایش شده) در 3 دقیقه قبل، Betoche گفته است: دلم واسه شما میسوزه که دلت واسه تازه ریجسترا میسوزه سوس ماس بازما یه چیزی درامد داشتیم الان هیچی ندارن اینا ویرایش شده October 31, 2021 توسط snake58 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 در 1 دقیقه قبل، snake58 گفته است: بازما یه چیزی درامد داشتیم الان هیچی ندارن اینا اره ولله گفتی حداقل یه فیش میگرفتیم و یه ماشین راحت میخریدیم و ... اما الان تنها چیزی که میتونیم بخریم یه Bike هست نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 05:47، Aliherfei گفته است: فکرش رو بکنید برگردیم به سال 2020 اینا کاری به دلار و پراید ندارم بحث سرور هست Fish 400 کیلو 15k سلطان 1.9 میلیون این داشمون هم 3.1 ایونت ها یهو Ali 1 میل میزاشت.... پرمیوم پایین just Bike bye نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 در 12 ساعت قبل، Betoche گفته است: اره ولله گفتی حداقل یه فیش میگرفتیم و یه ماشین راحت میخریدیم و ... اما الان تنها چیزی که میتونیم بخریم یه Bike هست اون زمانا اصلا سرور یه جور دیگع بود به جز قیمتو اینا دختر فیک اصلا نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.