CyberDyne ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 با افتخار همگی دوستانی که از شروع تابستون تا الان 3 تا زبان برنامه نویسی بلد باشن 10 تا کتابو رمان خونده باشن 10000 تا فیلم و سریالی که میخواستن ببینن گیم های مختلف بازی کنن و.... باید کرده باشن همگی زیر این پست بگین چند تا رو انجام دادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 من کردم بده نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در 2 دقیقه قبل، hossein175 گفته است: من کردم بده چی بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، aliherfei گفته است: با افتخار همگی دوستانی که از شروع تابستون تا الان 3 تا زبان برنامه نویسی بلد باشن 10 تا کتابو رمان خونده باشن 10000 تا فیلم و سریالی که میخواستن ببینن گیم های مختلف بازی کنن و.... باید کرده باشن همگی زیر این پست بگین چند تا رو انجام دادید؟ دوتا بازی 3تا زبون 5تا کتاب تعداد نامشخصی فیلم و گیم نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در 3 دقیقه قبل، mahdi13851 گفته است: دوتا بازی 3تا زبون 5تا کتاب تعداد نامشخصی فیلم و گیم به به چه پر کار و با نظم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpyGard ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 فقط زبان برنامه نویسیو بلدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 در 1 ساعت قبل، 0STAD گفته است: فقط زبان برنامه نویسیو بلدم ؟؟؟؟چه زبانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Power ارسال شده در September 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2021 0زبان ۴کتاب تعداد فیلم نامعلوم 10تا گیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radical ارسال شده در September 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2021 من زبان c و c++ رو بلدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در September 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2021 در 17 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: ؟؟؟؟چه زبانی PHP و پایتون و C++ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2021 در 2 ساعت قبل، 0STAD گفته است: PHP و پایتون و C++ عالیه ✌ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.