MGSS ارسال شده در September 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من میخوام با دوستم بیلیارد بازی کنم که همش باگ میخوریم بعد هم یه توپ سفید هست داخل یه سوراخی همیشه که نمیزاره توپ رو داخل اون سوراخ بندازه که همیشه اونجا گیر کرده یه توپ سفید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اگه میشه اون توپ سفید رو بردارین که هر دفه ما بازی کنیم اون توپ همونجا هست که نمیزاره توپی داخل اون سوراخ بره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2021 من هم به این باگ برخوردم با @SFC ولی باور نمیکنه =)))) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MGSS ارسال شده در September 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در 17 ساعت قبل، Farab گفته است: من هم به این باگ برخوردم با @SFC ولی باور نمیکنه =)))) یعنی الان من چیکار کنم که این درست بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 باید بصبری ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 راست میگه من یه بار با دوستم میخواستم بازی کنم اعصابمون خورد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده