CyberDyne ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. بنده در /report نوشتم که یک نفر که حوصله گوش دادن دقیق به در خواست من دارد بیاید. که ایشون تا اواسط درخواست من نشستند و بعد به دخواست من توهین کدن گفتند که چرت و پرت است و د اخر ویس من را به بن تهدید کردن. یعنی هم تا اخر به درخواست پلیر گوش نکردند هم توهین به در خواست کردند هم تهدید به پلیر! هر 3 مورد شکایت دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): این ویس مربوط به توهین در دقایق اخر اضافه میکنم که من چند عدد درخواست داشتم. پس هیچکدام Fake نبوده است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در September 4, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 با سلام و درود فراوان: شکایت شما در حال بررسی می باشد. از شکیبایی شما سپاس گذاریم. 2 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2021 بخاطر @AbbasMZپس میگیرم دیگه ریش سفیدی کردن نمیشه حرف ایشون رو رد کرد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در September 6, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در 12 ساعت قبل، aliherfei گفته است: پس میگیرم +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده