Joseph ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام من وینر شدم ولی ایشون بازم با ماشینش که آتیش گرفته میاد پیش من که منم بترکم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Joseph برگزارکننده 24 ساعت فرصت دارد تا فیلم مسابقه را ارسال کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در September 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 19 دقیقه قبل، SirMehdi گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @Joseph برگزارکننده 24 ساعت فرصت دارد تا فیلم مسابقه را ارسال کند. پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در 3 دقیقه قبل، Joseph گفته است: پس میگیرم با سلام خدمت شاکی محترم @Joseph شکایت شما رد شد، شما شکایت خود را پس گرفتید. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده