kingester ارسال شده در January 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 سلام خسته نباشید. من تو ،paintball event بودم.نمیدونم لگ بود یا چیز دیگه بعد هر دور مردن سری رسپاون میشد.ادمین Bullshark هم زحمتشو کشیدن بن دادن به دلیل چیت،فیلم هم دارم که چیت نزدم. http://s8.picofile.com/file/8281802676/avc_bandicam_2017_01_09_14_45_35_749.mp4.html {این فیلم Event}. لطفا رسیدگی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 9, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 با سلام. از ادمین @BullShark درخواست می شود پاسخ دهد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در January 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 با سلام شما داخل فیلم خودتون کاملا مشخص هست که از مد Fast respawn استفاده میکنید همچنین لگ بودن بهانه ای بیش نیست.همونطور که داخل فیلم خودتون دیده میشه ادمین twilight بر روی شما از فرمان /slap استفاده کرد و شما بدون هیچ مشکلی slap خوردید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingester ارسال شده در January 9, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 من که اصلا همچین چیزی ندارم اما شما هم خودتون میگیم مد پس چرا به دلیل چیت بن میدی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 10, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2017 مد به معنای Modification یعنی تغییر هست که Cheat هم یک نوع مد هستش. استفاده از Cheat در سرور طبق قوانین ممنوع می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kingester ارسال شده در January 10, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2017 من چی بگم ، شما ها که ادمینین همه با هم رفیقین کسی هم که اعتراض داشته باشه رد میشه چون نمیخواین برخورد کنین. این چه وضعه آخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 11, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2017 شما اومدید مشکلتون حل بشه یا اینکه خودتونو خالی کنید؟ پست بی مربوط بعدی تاپیک رو قفل میکنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 12, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2017 تاپیک به دلیل مسخره بازی فرد مورد نظر بسته شد! دوست عزیز، ما با کار هایی که شما انجام میدید نه تنها کوچیک نمیشیم بلکه پیشرفت هم میکنیم حالا شما برو عکس بگیر بده به هر کسی که دوست داری. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده