rezagamer ارسال شده در August 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2021 سلام من توی لانچر یک کرش دارم که توی دستور /toys هست من وقتی دارم تنظیم میکنم یک دفعه سرور ری استارت میشه و تنظیمات میپرن من توی سمپ این کارو انجام دادم و سرور ری استارت نشد و تنها تو لانچر هست در زیر هم لینک پوشه ی logs رو میزارم https://s18.picofile.com/file/8439940768/logs.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه
darkman1383 ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 عجیب نقل قول لینک به دیدگاه
AmirMehdi ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۵ در 03:06، rezagamer گفته است: سلام من توی لانچر یک کرش دارم که توی دستور /toys هست من وقتی دارم تنظیم میکنم یک دفعه سرور ری استارت میشه و تنظیمات میپرن من توی سمپ این کارو انجام دادم و سرور ری استارت نشد و تنها تو لانچر هست در زیر هم لینک پوشه ی logs رو میزارم https://s18.picofile.com/file/8439940768/logs.rar.html یک بار داخل پوشه گیم رو آنیزتال کن دوباره نصب کن, درست میشه نقل قول ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه
rezagamer ارسال شده در September 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 ممنون درست شده بود چند روزی هست که ویندوز تغیر میدادم که هر بار لانچر رو پاک و دوباره نصب میکردم الان درست شده ولی میخواستم یه خواهش کنم که اگه میشه به ali اقا بگید ویس چت رو بردارن که کاربرانی که با ویس چت حرف بد میزنند دیگر نتونند لطفا این رو به ali بگید نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در 6 ساعت قبل، rezagamer گفته است: ممنون درست شده بود چند روزی هست که ویندوز تغیر میدادم که هر بار لانچر رو پاک و دوباره نصب میکردم الان درست شده ولی میخواستم یه خواهش کنم که اگه میشه به ali اقا بگید ویس چت رو بردارن که کاربرانی که با ویس چت حرف بد میزنند دیگر نتونند لطفا این رو به ali بگید دا میتونی از Mute/ استفاده کنی. نقل قول ツ لینک به دیدگاه
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 24, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۵ در 21:18، RiPMoHammaD گفته است: دا میتونی از Mute/ استفاده کنی. کاملا حق نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.