DEANAMBROSE77 ارسال شده در August 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: romel- king_bijancv-frozenledyو.... • توضیحات: با سلام 2 نفر تو 4 راه بودن معلوم نبود از کجا ولی به ماشینا تیر اندازی میکردن همه شاکی بودن بعدش من ریپورت دادم و تنها ادمین انلاین نسترن بود و بعد 3 دقیقه باز کرد و بعدش باز بعد چند دقیقه گفت سلام بررسی میشه و موفق باشید و چتو بست ولی ظاهرا ایشون مشغول کشتن وانتد های 6 بود و کلا حتی توجهی هم نمیکرد ب حرف های من و کلا هر کی تو 4 راه بود شاکی بود تو اسکرین ها مشخصه اگه ببینید که میگن کی داره میزنه یکی دیگه داره میگه همه شاکین و یکی از دوستان ک عضو مدیک بود میگفت ماشین منو 11 بار ترکوندن تو اسکرین مشخصه بازم و همچنین فیلم اینکه دارن ب ماشین تیر اندازی میکنن تو فایل زیپ هست و مشخصه خب همه اینا هیچی ادمین نسترن در کل مشغول این بود ک بیاد واند 6 هارو بکشه و اگه کسه از بازی خارج شد ک وانتد 6 هست سریع ادمین جیل بده ب طرف بعدش دیدم ایشون هیچ کاری نمیکنه و همه شاکی هستن دیدم ادمین ها ادمین Metroplex انلاین شد ریپورت داددوباره و خیلی سریع و زود کار خیلیارو راه انداخت تو کمتر از 1 مین اون دو نفر ک داشتن تیر میزدن رو sus کرد برای اینا اسکرینی نگرفتم میتونید لاگ سرور چک کنید یا از خودشون بپرسید قبلا هم چنین شکایتی از ادمین نسترن بوده ک میره وانتد 6 هارو میکشه کاری هم ب ریپورت ها نداره خواهشن بررسی کنید همه مدارک داخل فایل زیپ هست ر • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8303443176/Desktop.rar.html 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در August 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2017 @DEANAMBROSE77 با سلام. طی ریپورتی که شما دادین من نظارت های لازم رو انجام دادم و بازیکن مورد نظرتون کار خلافی انجام نمیداد. لذا شما میبایست فیلم از ایشون تهیه میکردین و گزارش میدادین که ظاهراً شما فقط از من فیلم تهیه کردین که گزارش هارو رسیدگی نمی کنم. و این یعنی شما فقط به دنبال شکایت از من بودین. بنا بر این حتی اگه من گزارش شمارو جواب نمی دادم یا دیر جواب می دادم، باید مدرک از شکایتتون داشته باشید تا رسیدگی شود. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در August 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2017 عجب اقا شما دفعه اولت نیس ب من میگی بررسی میشه میخاستم اون شکایت هارو کنم تا الان 4 تا بود اخه من خودم اون موقع اف بی ای بودم اگه اون دو نفری ک تیر میزدن رو دیده بودم میومدم ریپورت بدم؟ خودم تفنگشونو میگرفتم من اصلا نمیدونم از کجا تیر میزنن فقط میدونستم از بالا هست و بله خیلی جالبه ک شما میگی نظارت های لازم روی بازیکن مور نظر در حالی ک دو نفری ک تیر میزدن 2 تا بودن نه یکی بعدشم تمام مدارک شما داشتی وانتد 6 هارو میکشتی تو فایل زیپ هست اگه ببینید و این کی ریپورتو دیر باز کردید و بعد 3 دیقه باز گفتید بررسی میشد و بستید ریپورتو بعدشم میگید بازیکن مورد نظرتون مگه من اسم اوردم که کی تیر میزنه؟ من فقط گفتم دارن تیرن میزنن متن ریپورت منم تو فایل زیپ هست مدرک اینم ک شما داری وانتد 6 هارو میکشی تو همون دقایق وجود داره و نتیجه اینها یعنی تنها کاری ک شما کردی اینه ک ریپورتو باز کردی و گفتی سلام و بررسی میشه و نتیجه اینا هم ینی هیچ در نتیجه شما کاری نکردی بعدشم ادمین Metroplex کار خیلیارو را انداخت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در August 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2017 دوباره عرض می کنم تا متوجه بشوید. طبق قوانین مجموعه در صورتی که بازیکنی از بازیکن دیگر شکایت کند باید مدارک و شواهد لازم رو جهت ارئه شکایت خود داشته باشد یا با دستور (Report/) به ادمین انلاین گزارش بدن تا در صورت مشاهده ی خلاف برخورد لازم را انجام بدهند. شما از یک بازیکن که در حال تیر اندازی بود شکایت کردید ولی مدرکی تهیه نکردید و من هم که نظارت رو انجام دادم خلافی رو مرتکب نمیشدند. لذا این کاملا مشخصه که ممکنه بازیکن مورد نظرتون بعد از اینکه من از حالت ناظر (Spectator) خارج شدم دوباره خطا رو انجام دادند و وقتی که خطا رو انجام دادن ادمین Metroplex خطا رو ملاحظه کردند و برخوردهای لازم رو انجام دادند. از شما بابت اینکه برای بهبود نظم سرور به ما کمک می کنید متشکریم سربلند باشید. 1 ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در August 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2017 الله اکبر یارو از ساختمون 500 طبقه داره تیر میزنه و خیلی جالبه این بخشی ک میگم شما میگی روی بازیکن مورد نظر نظارت داشتی اخه چجوری نظارت داشتی؟ وقتی نمیدونستی کیه؟ خیلی جالبه بعدشم 2 بار گفتم متوجه نشدید دوباره میگم 2 تا بازیکن بودن اوکی؟ بازم ی بخش رو نفمیدین نمیدونم چرا میگم من خودم اف بی ای بودم اگه میدونستم کی داره تیر میزنه ریپورت نمیدادم ریپورت دادم ک ادمینا اوکیش کنن اقا طرف اون موقع داره تیر میزنه و من نیدونم از کجاس بعد شما میگی مدرک؟ مدرکی ک بزارم فروم کم کمش بعد 1 روز پاسخ داده بشه و اون دو نفر مجازات شن ب چ درد اون موقع میخوره اصلا قرار بود همه چی ب مدرک باشه چرا ریپورت رو ساختن مگه بازیکن مورد نظرم ک نمیدونم کیه و 2 نفر هستن وقتی شما روش ناظر شی میفمن؟ بعدشم بازیکن مورد نظرم ک 2 تا هستن شما دیدیشون؟ لطفا دروغ نگید خیلی وقتا بهترین کاری که کسی میتونه انجام بده اینه که اشتباهشو قبول کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در August 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2017 @DEANAMBROSE77 با سلام. شما می توانید برای شکایت از بازیکنان مجموعه با ارائه ی مدارک لازم و قطعاً قابل قبول اقدام کنید. سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEANAMBROSE77 ارسال شده در August 26, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2017 انصافا نمیگیرید من چی میگم نه؟ وقتی طرف فاصلش اون همه زیاده چجوری اسمشو ببینم ک بیام شکایت کنم؟ بعدشم من و بقیه افراد ک اونجا بودن میخاستن همونجا کارشون را بیفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2017 (ویرایش شده) با سلام شکایت شما قبول شد. ( ادمین مورد نظر اخطار لازم را دریافت کردند) با تشکر، بسته شد. ویرایش شده August 30, 2017 توسط Danial لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده