رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Spray Can - GunGame

TheMasTeR

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

MasTeR.png

- توضیح کامل باگ: 

سلام این باگ خیلی ضده حاله تا گان اخر میرم ولی انگار بعضی موقع ها سیستم هدشات توی Spray Can باگ میخوره یعنی وقتی حریف رو میزنی اون صدای زنگوله نمیاد. 

با اینکه طرف میمیره ولی چون صدای زنگوله نمیاد پینتبال تمام نمیشه و وینر نمیشم. 

پس انگار سیستم هدشات با Spray Can کمی مشکل داره

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):

وقتی اسلحه اخر یعنی Spray Can اومد تو دستتون روی حریف خالیش کنین میبینین که حریف Stun میشه میمیره ولی کیلتون حساب نمیشه (سیستم هدشاتش مشکل داره) 

توجه: این باگ بعضی مواقع اتفاق میفته و واسه من در 60 درصد مواقع مشکل داره

ویرایش شده توسط Shxyan
  • دوست دارم که 1

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 12 ساعت قبل، Shxyan گفته است:

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

MasTeR.png

- توضیح کامل باگ: 

سلام این باگ خیلی ضده حاله تا گان اخر میرم ولی انگار بعضی موقع ها سیستم هدشات توی Spray Can باگ میخوره یعنی وقتی حریف رو میزنی اون صدای زنگوله نمیاد. 

با اینکه طرف میمیره ولی چون صدای زنگوله نمیاد پینتبال تمام نمیشه و وینر نمیشم. 

پس انگار سیستم هدشات با Spray Can کمی مشکل داره

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):

وقتی اسلحه اخر یعنی Spray Can اومد تو دستتون روی حریف خالیش کنین میبینین که حریف Stun میشه میمیره ولی کیلتون حساب نمیشه (سیستم هدشاتش مشکل داره) 

توجه: این باگ بعضی مواقع اتفاق میفته و واسه من در 60 درصد مواقع مشکل داره

??

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Ali گفته است:

لطفاً فیلم تهیه شود.

https://uupload.ir/view/bug_spray_in_gungame_jx7s.avi/

MasTeR.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در 21 ساعت قبل، Shxyan گفته است:

سیستم هدشاتی داخل Spray Can وجود نداره. باید در نظر بگیرید که یکی که بهش Spray می زنید و میمیره اما شما برنده نمیشید شاید یکی دیگه از قبل تر از شما بهش تیر زده و اونو کشته. در گاهی اوقات زمانی که لگ بشید و زودتر از زمانی بمیرید که در بازی خودتون مردید (یعنی شما رو قبلاً کشتن ولی هنوز تو بازی خودتون زنده هستید و در حال spray هستید) در این مواقع اصلاً هیچ یک از damage های شما به بازیکنان دیگر تأثیری ندارد از آنجا که برای سرور مُرده به حساب میایید.

Spray Can یک gun ای می باشد که بسیار Lag می کند به دلیل فرستادن پکت های کوچک اما با سرعت بسیار بالا و اینترنت شما را به چالش می کشد.

چیزی که من در فیلم میبینم شما هم در حال spray کردن و هم در حال spray شدن هستید و باید کمی نزدیک تر باشید و خودتان spray نشوید تا بتوانید به فرد damage بدهید. زمانی که صدای زنگ damage را نمی شنوید یعنی یا لگ هستید، یا مُردید و یا به نحوی دور هستید و نمی توانید از آن فاصله damage برسانید.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Ali گفته است:

.

ولی من توی شرایط دیگه ای هم بودم حتی به دوستم گفتم وایسا جلوم تا با Spray بکشمت ولی صدای زنگ head shot نمیومد 

ولی Stun شد و مرد. 

یه تاپیکه دیگه هم زدم راجبه Kill History Bug توی PaintBall که مثل اینکه هاید شده به دلایل نامعلوم. 

اون باگم اینجوریه که بعضی مواقع نشون نمیده کی کیو کشت

MasTeR.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در 22 دقیقه قبل، Shxyan گفته است:

صدای زنگ head shot نمیومد 

صدای زنگ headshot ای وجود ندارد. کلاً زمانی که به یک نفر داخل Paintball/War دمیج وارد کنید صدای زنگ برای شما پخش می شود.

در 22 دقیقه قبل، Shxyan گفته است:

اون باگم اینجوریه که بعضی مواقع نشون نمیده کی کیو کشت

دکمه F9 این لیست رو Hide/Show می کنه، ما اون تاپیک رو انتقال دادیم به مشکلات لانچر چون لانچر هم با دکمه F9 هست و این موضوع تداخل داره.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...