Unavailable ارسال شده در August 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام؛ ایشون شکایت من رو به دلیل کافی نبودن مدارک رد کرده، مستقیم میریم سراغ قوانین: نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) آیا فحاشی فرد خاطی شفاف نبود؟ واضح نبود؟ تاریخ نداشت؟ زمان نداشت؟ اسم بازیکن (من) و فرد خاطی در چت مشخص نبود؟ اسم سرور مشخص نبود؟ گویا بخاطر سانسور هایی که انجام شده شکایت من رد شده، خب شاید من یک چت مربوط به مسائل خانوادگی در C/ داده باشم و نخوام کسی ببینه؛ مگه ادمین سوپروایزر دستوراتی برای چک کردن چت ها ندارد؟ ایشون میتونست از ادمین لول 2 سرور درخواست کنه تا واقعی بودن این چت رو براش مشخص کنه؛ کار ادمین همینه! خواهشمندم درصورت پذیرش صحبت های بنده فرد خاطی رو مجازات کنید؛ موفق باشید. • مدارک (فیلم یا عکس): 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 25, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @iLeytoM، شکایت شما رد شد. پ.ن: عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. پ.ن: طبق اطلاعاتی که خود شما دارید، سانسور کردن چت ها به صورتی که مدارک واضح نباشد رد خواهند شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده