darkman1383 ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 من یه هفته است که گزینه دوستان میزنم بعضی وقتا کرش میشم نمیدونم مشکل چیه نقل قول لینک به دیدگاه
404 ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 6 ساعت قبل، darkman1383 گفته است: من یه هفته است که گزینه دوستان میزنم بعضی وقتا کرش میشم نمیدونم مشکل چیه داداش من یه عمره این مشکلو دارم. نقل قول لینک به دیدگاه
AtoMiX ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 6 ساعت قبل، darkman1383 گفته است: من یه هفته است که گزینه دوستان میزنم بعضی وقتا کرش میشم نمیدونم مشکل چیه منم این مشکل دارم یا زمانی که hq/ میزنم باز کرش میشم. نقل قول لینک به دیدگاه
AmirMehdi ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱ در 03:29، darkman1383 گفته است: من یه هفته است که گزینه دوستان میزنم بعضی وقتا کرش میشم نمیدونم مشکل چیه وقتی که داری حرکت میکنی یا میپری نزن و یک بار هم پاک کنی درست میشه و friends/ بزنی هم مشکلی نداره و کرش نمیخوره 1 نقل قول ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه
MiladME ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 سلام من هم این مشکل رو دارم ❤ نقل قول لینک به دیدگاه
Farab ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 بعضی موقع ها واسه منم پیش میاد که بعد از پاک کردن لانچر و دوباره نصب کردن کمتر شده 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه
ForgeT ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در 22 ساعت قبل، Farab گفته است: بعضی موقع ها واسه منم پیش میاد که بعد از پاک کردن لانچر و دوباره نصب کردن کمتر شده نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه
parsa1519 ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 من این مشکل رو دارم و بدتر اینکه لانچر رو حذف کردم دوباره نصب کردم درست نشد. وسط lic دادن کرش شدم نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه
Sanaka ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱ در 14:59، darkman1383 گفته است: من یه هفته است که گزینه دوستان میزنم بعضی وقتا کرش میشم نمیدونم مشکل چیه اگه از FR/ استفاده کنی کرش نمیشی نقل قول ---- لینک به دیدگاه
Arbabaddssd ارسال شده در September 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2021 منم بعضی وقت ها کرش میشه الان دیگه از FR/ استفاده میکنم کرش نمیشه نقل قول اگر ڪسی را دوست داری، هوایش را داشته باش اما اگر برای پر ڪردن تنهایی خود، او را میخواهی! هوایی اش نڪن ..! شاید دیگر، به هیچ هوایی غیر تو عادت نڪند .. لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2021 من این مشکلو ندارم خیخی شو خوش ببینید فایل sampgui و mouse که تو پوشه بازیتون هستن املاشون درسته؟ و یکبار از پوشه بازی کات کنیشنشون و بیارید بیرون و برید تو سرور و Q کنید و فایل رو دوباره تو پوشه گیمتون بریزید و برید تو گیم احتمالا درست شه نقل قول ツ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در October 11, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 این باگ سمپ می باشد. درایور کارت گرافیک خود را بروزرسانی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۶ در 19:28، 0STAD گفته است: منم بعضی وقت ها کرش میشه الان دیگه از FR/ استفاده میکنم کرش نمیشه منم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.